Neovitas Inside & Out har positiv virkning på hudsygdommen Vitiligo

 

I juni måned 2019 begyndte en kunde at udvikle hudsygdommen Vitiligo på sine hænder. Det betyder, at pigmentet i huden forsvinder, og der udvikles hvide pletter på huden. Det sker fordi de melaninproducerende melanocytter i huden frigøres, hvorefter hvide pigmentpletter opstår.

Vitiligo er et resultat af bortfald af melaninproducerende melanocytter i huden og omkring hårfolliklerne. Det skyldes en autoimmun proces

Allerede efter to måneders brug af Inside & Out, oplevede kunden synlige forbedringer af pigmentforandringerne på sine hænder.

Inside & Out er et effektivt produkt mod udviklingen af vitiligo og pigmentforandringer. Huden bliver synligt forbedret indefra og ud.

Også god til meget tør hud i ansigtet og kroppen

Køb den hos din nærmeste Neovita-forhandler her

Vejl. Udsalgspris – 1.799,-

Alle Neovitas produkter er fuldstændig fri for konservering og tilsætningsstoffer.

Inside & out

Drik dig til ungdom!

Det er tanken med et nyt luksuriøst Neovita-produkt, der er kommet på hylderne hos Neovita forhandlerne.

Neovita produkterne sælges kun hos professionelle hudpleje klinikker.

Inside & Out-navnet indikerer, at man ved at bruge produkterne styrker huden både indefra og udefra.

– Sættet består af en ceramide-drik, der smager godt og er fantastisk effektiv til at styrke huden indefra – og dertil kommer så en hudpleje-serum til ansigtet, der styrker og plejer huden udefra. Ceramider er en vigtig del af kroppen. De skaber en fylde mellem cellerne, så vores hud virker spændstig og plejet. Når vores hud er intakt, taber den meget mindre fugt og forbliver blød og smidig.

– Nogle gange reduceres kroppens eget indhold af ceramider. Det sker i den naturlige proces, når man bliver ældre, men det kan også ske med en stresset livsstil, en mangelfuld balanceret kost, forkert hudpleje eller forskellige sygdomme. Derfor er det effektivt at tilføre ceramider gennem Neovitas drik.

Produktet, der er uden konserveringsmidler, er desuden godt mod ekstrem tør hud, eksem og psoriasis og har også en god effekt for kvinder i overgangsalderen.

Sættet er et eksklusivt vegansk sæt, der koster 1799 kroner pr. æske til en 1 måneds forbrug.