Cell Vitality³ Sweet Dreams

 

Cell Vitality³ “Sweet Dreams” er et skønt sæt til at lade hverdagens stress og jag ligge og flygte til drømmelandet med natplejen Recovery@Night og pudesprayen Deep Relax Essence.

Duften i ”Sweet Dreams” er baseret på aromaerne fra appelsin, lavendel og sandeltræ. De beroliger sanserne, virker stemningsførende, løfter humøret og fremmer dermed en rolig, dyb søvn. De udvalgte aktive ingredienser i Recover@Night understøtter derudover regenereringen af huden aktivt og bæredygtigt.

Fuldstændig fri for konservering og tilsætningsstoffer.

Appelsin (lat. Citrus aurantium dulcis, sinensis):
Den feminine, varme duft af appelsinolie siges at have en omfattende positiv effekt på hele organismen. Det hjælper blandt andet med at berolige og udglatte musklerne samt stimulerer pinealkirtlen, der har indflydelse på vores humør. Derudover balancerer appelsin hypofysen (beroligende). Det er en del af duftkonceptet i Cell Vitality³, Recover@Night og Deep Relax Essence. 

Lavendel (lat. Lavandula angustifolia):
Selv de gamle romere brugte lavendelolie til afslappende bade. Det er sandsynligvis her, navnet lavendel kommer fra, da det betyder ”vask”. Lavendel siges at ”befri sjælen” på det mentale plan, lindre angst, reducere stress, lindre tanketryk og nervøsitet. Det er en del af duftkonceptet i Cell Vitality³, Recover@Night og Deep Relax Essence.

Sandeltræ (Santalum album):
Med sin varme, fløjlsagtige duft minder sandeltræ om gamle kulturer, Fjernøstens regnskove og mystiske templer. Den mandlige duft af sandeltræ har vist sig at have en stimulerende effekt. Det siges også at have en søvnfremkalende, euforisk og muskelafslappende virkninger. Det er en del af duftkonceptet i Cell Vitality³, Recover@Night og Deep Relax Essence.

Find nærmeste forhandler her

NEODES Safe & Soft Hand Wash Mousse

Neovita på Instragram

 

Vores

adresse

Moesgaard Cosmetics ApS
Krakesvej 114
8660 Skanderborg

 

Vores

Telefon

Telefon: 20 90 79 43

Copyright © Moesgaard Cosmetics ApS  |  Webdesign Unikco.dk