Sæsonspecialiteter vinter 2020

French Garden Body Collection-sættet består af Shower & Body Mousse. Sættet inviterer dig til at besøge det solrige Sydfrankrig, hvor der gemmer sig skønhedshemmeligheder i vinkældrene.

French Garden Shower Mousse forkæler tør og sensitiv hud under brusebadet, og French Garden Body Mousse kærtegner kroppen med lækker vindruekerneolie og ahornekstrakt.

En zesty citrusnote er det første sanseindtryk, som virker forfriskende som et frisk vindpust. Antydninger af mørk chokolade kærtegner kroppen og efterlader et minde om et blødt strejf af lavendel og appelsin.

Den lækre vindruekerneolie understøtter de plejende egenskaber med sit høje indhold af flavonoider og umættede fedtsyrer. Sammen aktiverer de hudens eget immunsystem og modstandsstyrke.

Fransk-canadisk ahornekstrakt forhindrer desuden fugttab i huden, styrker hudbarrieren og stimulerer cellemetabolismen med sit høje indhold af ædle sukkerforbindelser.

Den unikke kombination af provinsielle og fransk-canadiske aktive ingredienser er den perfekte ledsager til din hud i de kolde måneder – det beskytter, styrker og regenererer!

Aktive ingredienser French Garden Body Collection:
Vindruekerneolie og ahornekstrakt

Virkning:
• Beskytter
• Styrker
• Regenererer
• Blødgører