Hårpleje

NEOVITA Professional Haircare er en sundhedsbevidst hårplejeserie, som er skabt på baggrund af 45 års erfaring med udvikling af salonprodukter til frisører. Denne serie følger konsekvent NEOVITA-filosofien.

• Ren hårpleje uden tyngende ingredienser
• Kombination af naturlige ingredienser med innovative aktive ingredienssystemer
• Fuldstændig uden konserveringsmidler
• Uden PEG emulgatorer
• Uden silikone
• Uden farvestoffer
• Kun brug af specielt milde ingredienser

Det unikke Mousse Carrier System sikrer, at produkterne nemt fordeles i håret, som hurtigt opnår den nærende effekt.

Det innovative aktive ingredienssystem i NEOVITA Professional Haircare kombinerer specielt nærende kationaktive stoffer med naturens hemmeligheder fra argan-olie og mongongo-olie. I århundrede har berberstammerne anset den værdifulde argan-olie fra Marokko som et sandt mirakelprodukt til smukt og sundt hår. Succesen fortsætter i Europa. Det høje indhold af naturlige antioxidanter og den unikke sammensætning af den førsteklasses olie hjælper hårets vækst, afholder det fra at tørre ud og beskytter hovedbunden.

Indtil nu har mongongo-olie været en velbevaret hemmelighed inden for hårpleje. Olien stammer fra Manketti-træet, som er i stand til at overleve under selv de ekstreme forhold på den afrikanske savanne. Hemmeligheden ligger i kernen af den røde frugt. Mongongo-nødderne, der er så hårde, at de ikke en gang kan knækkes af elefanter, indeholder den værdifuld olie, som afrikanske kvinder har brugt til at pleje deres hår i hundreder af år. Den gyldne olie indeholder høje mængder af omega 6, som beskytter håret. Aktiveret af de naturlige UV-stråler i dagslyset, udvikles en beskyttende hinde, som indkapsler håret. Dette modvirker udtørring og beskytter endvidere mod UV-stråler, som bleger håret. Ved brug af disse højkvalitetsolier, opnår NEOVITAs produkterne ikke kun deres unikke effekt, men har også en positiv indflydelse på de afrikanske stammer og deres miljø, da høsten af planterne sikrer velstand i disse områder.

Endvidere har anerkendelsen af de naturlige olier sikret, at de lokale myndigheder beskytter miljøet og planterne på et mere langsigtet plan.

Neovita på Instragram

 

Vores

adresse

Moesgaard Cosmetics ApS
Krakesvej 114
8660 Skanderborg

 

Vores

Telefon

Telefon: 20 90 79 43

Copyright © Moesgaard Cosmetics ApS  |  Webdesign Unikco.dk