Hyaluron+

 

Hyaluron+ er en moderne og ukompliceret hudplejeserie, der tilfører huden fugt samt optimerer og stabiliserer fugtniveauet. Når huden forsynes optimalt med fugt, falder den osmotiske stress og garanterer en afbalanceret hydrering af hudcellerne. Et afbalanceret fugtighedsniveau bidrager til en intensivering af alle hudfunktionerne, hvilket forhindrer tidlig ældning og giver et forfrisket, vitaliseret og ungdommeligt udseende.

Seriens fantastiske effekter på huden skyldes blandt andet det innovative ingredienssystem Hyaluron+, der er en exceptionel effektiv kombination af to høj-kvalitets hyaluronsyrer samt NMF-ingrediensen Sodium PCA. I kombination med andre aktive ingredienser som propanediol, allantoin, ribose og jojobaolie giver serien vedvarende ekstra fugt, fremmer dannelsen af hudens egne fugtfaktorer og forbedrer derfor hudens fugtniveau markant.

Hyaluron+ er en serie til alle, der ønsker at forsyne og stabilisere hudens fugtniveau og modvirke rynker og fine linjer vedvarende.

Produkter:

Beauty Elixir

Beauty Elixir er et intensivt serum af ingredienssystemet Hyaluron+. Beauty Elixir har en exceptionel flydende tekstur, der kan trænge dybere ind i hudens overlag og består blandt andet af det aktive ingredienssystem Hyaluron+, der forsyner huden med ekstra fugt og fremmer dannelsen af hudens egne fugtfaktorer. I kombination med propanediol og vegetabilsk glycerin kan Beauty Elixir forbedre fugtighedsniveauet markant. Beauty Elixir giver enhver hud den ekstra fugt, den har brug for – så den udstråler sundhed og vitalitet.

Læs mere

Aktive ingredienser:

Ingredienssystemet Hyaluron+, Propanediol, NMF, Provitamin B5, Allantoin.

Effekter:

 • Vitaliserer og udstråler sundhed
 • Fremmer dannelsen af hudens egne fugtfaktorer
 • Forbedrer fugtighedsniveauet i huden markant
 • Trænger dybere ned i huden

Eye Care

Eye Care er en vitaliserende øjencreme, der plejer og forynger. Det er en ultralet og meget effektiv hydro-gel-mousse til øjenområder i fugtunderskud. Kombinationen af det aktive ingredienssystem Hyaluron+, Vitamin B3, højkvalitets peptider og lecithin udglatter blidt de første linjer og rynker og modvirker tabet af elasticitet i det sarte øjenområde. Physteroler er aktive mod oxidativ stress som en neutralisator mod frie radikaler. Denne kombination fremmer hudens egne regenereringsmekanismer og modvirker tidlig ældning af huden.

 

Læs mere

Aktive ingredienser:

Ingredienssystemet Hyaluron+, Vitamin B3, Tetrapeptide-5, Lecithin, Physteroler, Avocadoolie, Olivenolie.

Effekter:

 • Plejer og forynger
 • Genopbygger vitaliteten i det dehydrerede øjenområde
 • Fremmer dannelsen af hudens egne fugtfaktorer
 • Forbedrer fugtighedsniveauet i huden markant
 • Udglatter
 • Modvirker tabet af elasticitet og tidlig ældning af huden
 • Fremmer hudens egne regenereringsmekanismer

24h Skin Care

24h Skin Care tilbyder intensiv fugt til alle hudtyper døgnet rundt, booster hudens fugtniveau langsigtet og forsyner hudcellerne effektivt med ekstra energi. I kombination med ingredienssystemet Hyaluron+ og propanediol kan 24h Skin Care bedre optage andre aktive ingredienser som jojobaolie og lecithin. Resultatet er en overordnet forøgelse af hudens fugtdepoter og et boost af cellefunktionerne. Påfør først Beauty Elixir for at forbedre effekten og arbejd 24 Skin Care ind med Aloe Cooling Spray.

Læs mere

Aktive ingredienser:

Ingredienssystemet Hyaluron+, Betaine, Propanediol, Ribose, Jojobaolie, Lecithin.

Effekter:

 • Forøger af hudens fugtdepoter
 • Booster cellefunktionerne
 • Huden syner forfrisket og energisk

Day Care

Day Care er en fugtgivende dagcreme med langvarig beskyttelse, der via ingredienssystemet Hyaluron+ forbedrer den fugtbindende kapacitet i huden markant. Top-klasse fugtgiveren propanediol giver fremragende støtte til den effektive kombination af NMF, jojobaolie og lechithin, der har en absorptionsforøgende effekt. Desuden understøtter vitaliserende ribose cellefunktionerne og har en udglattende effekt på fine linjer og rynker. Den delikate mousse trænger exceptionelt let ind i huden og efterlader huden silkeblød. Påfør først Beauty Elixir for at forbedre effekten og arbejd Day Care ind med Aloe Cooling Spray.

Læs mere

Aktive ingredienser:

Ingredienssystemet Hyaluron+, Betaine, Propanediol, Ribose, Jojobaolie, Lecithin, Passionsblomstolie.

Effekter:

 • Huden syner ung og vitaliseret
 • Forbedrer hudens fugtbindende kapacitet
 • Reducerer hudirritationer
 • Forbedrer hudens tilstand
 • Udglatter fine linjer og rynker

Night Care & Mask

Night Care & Mask er en luksuriøs, nærende natcreme, eller 24-timers pleje til tør / meget tør hud, eller som intensiv overnight fugtmaske til alle hudtyper. Night Care & Mask fremmer hudens regenereringsproces i løbet af natten og er et fantastisk supplement til Day Care. For at optimere maskens effekt anbefales det at bruge Grape Seed Peeling Set eller Enzyme Peel Set inden. Påfør derefter Beauty Elixir for optimal pleje.

Læs mere

Aktive ingredienser:

Ingredienssystemet Hyaluron+, Betaine, Propanediol, Ribose, Jojobaolie, Rapsolie, Sheasmør, Allantoin.

Effekter:

 • Fremmer regenereringsprocessen natten over

Over-Night Peel

Over-Night Peel er en blødgørende og intensivt plejende peeling serum til brug natten over. Indkapsling i den patenterede Time Release Technology garanterer en absolut sikker anvendelse af AHA frugtsyre. I kombination med høj-kvalitets fugtgivere som squalane, propanediol og jojobaolie forsyner hyaluronsyre huden med intensiv fugt, mens rapsolie og arginin sikrer pleje og vitalitet.

Ved regelmæssig brug bliver fine linjer, rynker og pigmentpletter reduceret. Samtidig forfines synligheden af fine porer. Hudens evne til at absorbere aktive ingredienser forøges, talgproduktionen reguleres positivt og fugtighedsniveauet påvirkes.

 

Læs mere

Aktive ingredienser:

Mælkesyre, Patenteret Time-Release-Teknologi, Arginine, Hyaluronsyre, Squalane, Jojobaolie, Rapsolie.

Effekter:

 • Reducerer fine linjer, rynker og pigmentpletter ved regelmæssig brug
 • Forfiner synligheden af fine porer
 • Forøger hudens evne til at optage aktive ingredienser
 • Absorberer talg-produktionen
 • Forsyner huden med intensiv fugt
 • Blødgør og plejer

Body Lotion

Hyaluron+ Body Lotion Mousse har en fantastisk let tekstur, der giver huden en let følelse af friskhed. Fremmer hudens egen fugtighedsfaktorer og øger derved hudens fugtniveau. Den tilbyder det ultimative indenfor fugt til huden fra top til tå! Kan bruges af alle.

 

Moisture Booster

Limited Edition fugt spray Hyaluron+ Moisture Booster tilbyder huden ultimativ fugt i løbet af dagen. Tilfører fugt helt ned til det dybere cellelag og fremmer hudens egne fugtgivende faktorer. Hyaluron + Moisture Booster er det ideelle produkt til at slukke hudens tørst i løbet af dagen!

TIP:
Hyaluron+ Moisture Booster kan også bruges til at spraye over make-up. Make-uppen syner øjeblikkeligt strålende, som hvis den lige var blevet lagt.

 

Hyaluron+ Cleanser

Luksuriøs rensemousse med intensivt fugtgivende hyaluronsyre og udglattende sojabønneolie, silkeblød fornemmelse. Passer til alle hudtyper og særlig god til hud i fugtunderskud. Hyaluron+ Cleanser bruges gerne morgen og aften. Påfør en valnøddestørrelse mængde på fugtig hud i cirkulære bevægelser og massér det blidt ind. Fjernes med lunkent vand.

Den giver et ekstra fugtkick allerede under rensningen.

Brug derefter Hyaluron+ Softener som tonic og afslut dit personlige hudplejeritual med dine anbefalede produkter.

Softener

Hyaluron+ Softener er en fantastisk tonic. Den giver en blødhed og fugtgivende effekt på meget kort tid. Huden bliver styrket og får pH balancen i huden intakt. Hyaluron+ Softener intensiverer virkningen af de efterfølgende Neovita produkter – Fugtgivende i dybden.

Neovita på Instragram

 

Vores

adresse

Moesgaard Cosmetics ApS
Krakesvej 114
8660 Skanderborg

 

Vores

Telefon

Telefon: 20 90 79 43

Copyright © Moesgaard Cosmetics ApS  |  Webdesign Unikco.dk