Forhandlere i Jylland

Malia v. Lene Larsen

Adresse
Christian 4 Vej 34
6000  Kolding

Kontakt
Tlf: 28510461
Email: lene@jaxwax.dk

 

Jeg er en erfaren kosmetolog med over 15 års ekspertise i branchen. Mit specialområde omfatter Neovita hudplejeprodukter og professionelle voksbehandlinger.
Jeg lægger stor vægt på kvalitet og personlig service, og jeg er dedikeret til at sikre, at mine klienter får den bedst mulige oplevelse.
Læs mere
Uanset om du ønsker at forbedre din hudplejerutine derhjemme eller nyde en afslappende behandling i klinikken, er jeg her for at hjælpe dig med at føle dig godt tilpas i din egen hud.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik og hjælpe dig med at opnå den smukke hud, du fortjener.
Kontakt mig gerne for at bestille en tid eller få mere information om mine behandlinger og produkter.

Pro Beauty

Adresse
Jernbanegade 2
6700  Esbjerg

Kontakt
Tlf: 27850946
Email: info@probeauty.dk

 

Timeless Skincare v. Wendy Ryberg

Adresse
Tjørne Allé 12C, Vejrup
6740  Bramming

Kontakt
Tlf: 26229955
Email: wendymikkelsen@msn.com

 

 

Wendy Ryberg driver og ejer Timeless Skincare. Hun blev uddannet kosmetolog i 2017, hvor hun specialiserede sig i Neovita og produktingredienser, og kort tid efter åbnede hun Timeless Skincare. Wendy har aldrig været i tvivl om, at hun skulle være selvstændig, og hun har også altid vidst, at det skulle være i skønhedsbranchen.

Læs mere

Hun driver klinikken på sin private adresse, hvor der er tid til hver enkelt kunde med god ro uden afbrydelser. Hun forelskede sig i Neovita, fordi produkterne giver resultater, lever op til det, de lover, er drøje i brug og har en unik mousse-konsistens. Og så ville hun aldrig selv bruge andet. Selv de kunder med mest sensitiv hud kan tåle Neovitas produkter, og når hendes kunder først har prøvet produkterne, går de sjældent tilbage til produkter creme-konsistens. Wendy har altid ro i maven, når hun sender en kunde ud ad døren med Neovita i posen. Hun ved, at de får de ønskede resultater med Neovitas produkter.

Digeklinikken v. Louise Julius

Adresse
Råhedevej 8
6760 Ribe

Kontakt
Tlf: 22486870
Email: digeklinikken@hotmail.com

 

 

Digeklinikken er ejet og drevet af Louise Julius, som blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2017. Hun var først ansat i en klinik i Haderslev, men efter sin barsel tog hun springet og åbnede sin egen klinik.

Læs mere
Louise stiftede bekendtskab med Neovitas produkter under sin uddannelse, og hun var ikke i tvivl om, at hun skulle have produkterne på hylden, når hun startede sin egen klinik. Louise forelskede sig i produkternes lette mousse konsistens samtidig med, at produkterne er fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Det er også de egenskaber, hendes kunder har forelsket sig i. I Louises klinik er der plads til alle, og hun gør sit bedste for at hendes kunder føler sig velkomne. Der er ingen dumme spørgsmål, og uanset hvilke hudproblemer kunden må have, tager Louise sig kærligt af dem. Klinikken ligger i Louises private hjem, der sikrer behandling i hyggelige og rolige omgivelser. For Louise er arbejdet som kosmetolog ligeså meget en hobby som et arbejde, og du kan som kunde være sikker på at få en resultatorienterebehandling i Louises kompetente hænder.

Irina´s hudpleje

Adresse
Soltoften 16
7000 Fredericia

Kontakt
Tlf: 50231571

 

Suticha

Adresse
Rosenhaven 5
7120 Vejle Øst

Kontakt
Tlf: 24400609
Email: gib@suticha.dk 

 

Kosmetolog LeneMM

Adresse
Østre Allé 6
7200  Grindsted

Kontakt
Tlf: 40614866
Email: lene@lenemm.dk 

 

Velvære for dig
V/ Stephanie Graugaard

Adresse
Sdr. Omme Hotel & Kro
Hovedgaden 1
7260 Sdr. Omme

Kontakt
Tlf: 75341700 – Tast 2
Email:
stephanie@sdr-omme-kro.dk

 

Stephanie er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut i 2023. Hun er medejer af Sdr. Omme Hotel og Kro, hvor de har udvidet med en velværeafdeling. Hun elsker at lave ansigtsbehandlinger.

Læs mere

I hendes klinik er der altid fokus på dig, her er der ro og tid til at give dig den bedste behandling. Hun tilbyder et bredt udvalg af resultatorienteret samt afstressende behandlinger med professionel hudpleje.

SKØN

Adresse
Fonnesbechsgade 7
7400 Herning

Kontakt
Tlf: 20772059
Email: info@skonklinik.dk

Hjemmeside
www.skonklinik.dk

 

Janni Larsen er medejer af SKØN, som har været kosmetolog i ni år og selvstændig i 7 af årene. Hos SKØN bliver de næret af oprigtighed og skræddersyer altid behandlingerne efter kundens behov.

Læs mere

De ønsker at skabe en balance mellem indre og ydre skønhed og indre harmoni i en rolig atmosfære af nærvær og faglig ekspertise. Devisen hos SKØN er, at man skal føle sig skøn for at have det skønt.

I al sin tid som selvstændig har Janni arbejdet med Neovita, og hun har elsket produkterne fra første dag. Det er særligt konsistensen i mousseform, der tiltaler hende, og hun kan se, at kunderne får resultater. Derudover er det et plus, at produkterne er fri for konservering og ikke har en udløbsdato.

Derma K v. Kristina Ø. Teilmann

Adresse
Vesterdamsvænget 173, Lind
7400 Herning

Kontakt
Tlf: 31166158

 

Kristina Ø. Teilmann ejer Derma K Lægeeksamineret kosmetolog & fodplejer, som er beliggende i Lind nær Herning. Kristina blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2022 og lægeeksamineret fodplejer i 2023.

Læs mere

Klinikken ligger i forlængelse af Kristinas private hjem og den uformelle og hyggelige atmosfære kendetegner Kristinas behandlinger. ”Jeg ønsker og bestræber mig altid på, at mine kunder skal føle sig trygge og i professionelle hænder hos mig.”.

Kristina har siden de tidlige teenageår oplevet hudproblemer på egen krop, hvorved interessen for hudpleje opstod. ”Jeg har forsøgt mig med et utal af produkter igennem tiden, men efter at have stiftet bekendtskab med Neovita, mærket og set resultaterne er jeg ikke længere i tvivl. Neovita er et helt særligt og resultatorienteret hudplejemærke”.

Jeg brænder for at skabe resultatorienteret behandlinger, og ved hvor meget en hud i ro og balance betyder både fysisk og psykisk.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen indenfor.

Kærligst Kristina, Derma K

Hudpleje v/Jannie Selbo

Adresse
St. Blichersvej 29
7470  Karup

Kontakt
Tlf: 31673103
Email: jannieselbo@gmail.com

 

Style Vision ApS

Adresse
Østergade 8B
7500  Holstebro

Kontakt
Tlf: 97421919 

 

Maha Beauty Clinique

Adresse
Struervej 25
7500  Holstebro

Kontakt
Tlf: 24818153
Email: maha-beauty-clinique@hotmail.com

 

Hos Karina

Adresse
Torvet 1A
7620 Lemvig

Kontakt
Tlf: 40411332
Email: hoskarina@hotmail.dk

Hjemmeside
www.hoskarina.dk

 

Karina Christensen driver og ejer klinikken Hos Karina, skønhed og velvære, som hun har haft siden 2007. Med sine 30 år i branchen og en baggrund fra Matas og lægeeksamineret kosmetolog, er du sikker på at få kompetent vejledning i Karinas klinik.

Læs mere

Før hun startede sin egen klinik, var hun salgsassistent og produkttræner for Clarins i 12 år. Karina har arbejdet med Neovitas produkter siden 2016, hvor hun blev forelsket i produkternes konsistens og optagelse af de effektive ingredienser i huden. Karina oplever stor tilfredshed og resultater hos sine kunder, der bruger Neovita, og Neovitas produkter er det største og mest sælgende mærke i hendes klinik. Karina brænder så meget for Neovitas produkter, at hun også underviser på Neovitas årlige kurser for forhandlerne. Det giver hende en stor glæde at give sine lange erfaring videre til den store familie af Neovita-forhandlere, hvor de også har gode muligheder for at sparre med hinanden.

LR Skincare v. Louise Rom

Adresse
Samsøvej 2
7680 Thyborøn

Kontakt
Tlf: 60 63 41 33
Email: louise_rom@hotmail.com

 

 

Louise Rom startede sin karriere som laborant i 2008, men tog et karriereskifte i 2022 for at blive kosmetolog, fordi hun altid har elsket at arbejde med mennesker. Det kendetegner også Louises kerneværdier i hendes klinik, hvor nærvær, omsorg og at give en wellnessoplevelse til kunden er i højsædet.

Læs mere

Louise blev forelsket i Neovitas produkter, fordi de smelter ind i huden. Det gør, at produkternes ingredienser penetreres meget bedre og optages lettere, som giver synlige og mærkbare resultater. Louise har blandt andet oplevet en kunde, der havde problemer med akne og meget tør hud. Kunden havde prøvet utallige produkter uden mærkbare eller synlige resultater, men i Louises kyndige hænder, er kundens hud nu kommet i balance gennem et skræddersyet hudplejeprogram fra Neovita. Hvis du søger en oplevelse af wellness og kyndig vejledning til, hvilke produkter du skal brugederhjemme for at få de bedste hudplejeresultater, kan du trygt besøge Louise i hendes klinik.

Beauty by Birkø v. Jette

Adresse
Baldersvej 54
7800  Skive

Kontakt
Tlf: 60536254
Email: beautybybirko@gmail.com

 

 

Jette Birkø driver og ejer Beauty By Birkø, som tilbyder en bred vifte af behandlinger. Hun blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut i 2020, som gør hende specialist i at skræddersy et individuelt hudplejeprogram til dig.

Læs mere

Men Jette har ikke taget den lige vej ind i kosmetologfaget. Hun blev uddannet tysk/fransk korrespondent og har i mange år arbejdet med eksport. Hun valgte dog at blive kosmetolog, fordi hun altid har interesseret sig for hudpleje og sundhed. Hendes mantra er, at de to ting hænger uløseligt sammen for at opnå de bedste hudplejeresultater og overordnet velvære. Jette blev forelsket i Neovitas produkter, fordi de ingen udløbsdato har og samtidig er fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Mange af Jettes kunder oplever synlige resultater med Neovitas produkter, hvis de for eksempel har problemer med rosacea eller hyperpigmentering.

Hos Beauty by Birkø er du som kunde altid i centrum uden forstyrrelser eller afbrydelser, så du får den ultimativt bedste behandling med dig og din hud i fokus!

Clinique Velvære

Adresse
Sevelvej 34
7830 Vinderup

Kontakt
Tlf: 20842342
Email: clinique.velvaere@gmail.com

Hjemmeside
www.clinique-velvaere.dk/

 

Skin Repair

Adresse
Silkeborgvej 56
8000 Aarhus

Kontakt
Tlf: 27575047
Email: sussievestergaard@gmail.com

 

Luxury House

Adresse
Skanderborgvej 16
8000 Aarhus C

Kontakt
Tlf: 93971525
Email: luxury-house@outlook.dk

 

Euro-Clinic v. Jette. M. Hansen

Adresse
Tousparken 9
8230  Åbyhøj

Kontakt
Tlf: 86117272
Email: eclinic@mail.dk 

 

Care By Nor

Adresse
Kristiangårdsvej 2
8330  Beder

Kontakt
Tlf: 60131239
Email: susan-mouritsen@jubii.dk 

Hjemmeside
www.carebynor.dk

 

Kosmetolog Laura Byriel

Adresse
Tingvej 36
8543 Hornslet

Kontakt
Tlf: 28765364
Email: laura@byriel.dk

 

Kosmetolog Laura Byriel er ejet og drevet af Laura Byriel. Det en lille hyggelig skønhedsklinik i hjertet af Hornslet, hvor Laura lægger vægt på at skabe et pusterum fra hverdagens travlhed, høje forventninger og praktiske gøremål. 

Læs mere

Lauras interesse for skønhed, velvære og hudpleje startede allerede i de tidlige teenageår. Hun har selv haft en problematisk hud og havde meget svært ved at finde rundt i hudpleje-junglen. Det skabte en naturlig interesse for Laura til at uddanne sig som kosmetolog, og i august 2020 valgte Laura at blive selvstændig og åbne sin egen klinik. Her deler hun ud af sine erfaringer, giver gode råd og tilbyder skønne behandlinger. Hun lægger en stor ære i at hjælpe andre med at komme deres hudproblemer til livs og være den hjælpende hånd, hun selv havde brug for engang. I Lauras klinik udfører hun professionelle behandlinger og vejleder i professionel hudpleje, men som behandler møder du hende præcis som hun er – i hverdagstøj og med godt humør. Hendes mantra er, at en daglig hudpleje-rutine er ligeså vigtig som at børste tænder.

Sund Livsstil v/Hanne Aabenhuus

Adresse
Rimsøvej 17
8585  Glesborg

Kontakt
Tlf: 61267581
Email: hanne_aabenhuus@yahoo.dk

 

Helsetid v. Lone Bitsch

Adresse
Fyllasvej 7
8600  Silkeborg

Kontakt
Tlf: 20557608
Email: info@helsetid.dk

Hjemmeside
www.helsetid.dk

 

Lone Bitsch står bag klinikken Helsetid, som hun åbnede i 2017. Hun har en baggrund fra Matas, og hun har været indehaver af flere Matas-butikker i Silkeborg. Med sine 40 års erfaring i branchen, kan man betegne Lone som en specialist i sit fag.

Læs mere

Hun har et brændende hjerte for det, hun laver, og hun drives af kvalitet og faglighed. Hendes passion for faget kan ikke undgås at bemærkes, og i Lones klinik er kunden altid i højsædet. Med sin holistiske tilgang til hudpleje, går hun op i, at hendes kunder får det bedre indvendigt og udvendigt. Efter strenge krav til ingredienser og virkning har hun nøje udvalgt, hvilke mærker hun vil have i sin klinik, og derfor har hun også valgt Neovita for altid at sikre det bedste resultat for sine kunder.

 

NowaCare

Adresse
Funder Bygade 20
8600  Silkeborg

Kontakt
Tlf: 21211485
Email: kate_tn@hotmail.com

Hjemmeside 
www.frezenia-nowacare.onlinebooq.dk

 

Kate Nowak har været indehaver af NowaCare siden 2016 og har specialiseret sig i problemhud, holistisk tilgang og stresshåndtering – da det oftest ses på huden.
Læs mere
Kate har lokaler hos Frezenia, som er frisørsalon. Sammen med Maiken Skive, indehaveren af Frezenia, har Kate skabt en helhed og et wellnesshus, hvor man kan blive forskønnet på samme adresse. Kate har altid elsket livsnyderbrancher, dufte, stemninger og er ekspert i at give kunden den bedste oplevelse for sanserne – det afspejler sig i hendes hyggelige lokaler og de behandlinger, kunderne får. Sammen med mange års erfaring kombineret med passionen, får kunden en wow oplevelse. Kate laver ofte behandlinger for 2 personer, så man kan få en hyggelig stund med en, man har kær og få plejet sin hud samtidig.
Kate har været med Neovita siden opstart, da hun var begejstret for de fine moussekonsistenser, det faktum at Neovita ikke bliver for gammelt – og at kunderne kan altid være trygge ved at bruge produkterne, som ikke indeholder uønskede fyldstoffer og konservering. Kate har igennem årene skabt en masse lindring og ro hos kunderne med eksemer, betændelsestilstande og øget deres selvtillid.

Your Clinic v. Sarah Kjærulf Ingemansen

Adresse
Granhøjvej 1
8600  Silkeborg

Kontakt
Tlf: 26444044
Email: your.clinic@outlook.dk

Hjemmeside
www.yourhome-clinic.dk

 

Hos Your Clinic i Silkeborg er omhyggelighed, resultater og kvalitetsbevidsthed i højsædet. Klinikken er drevet og ejet af Sarah Kjærulff Ingemansen, og hun har været kosmetolog og fodplejer siden 2014. Hun startede Your Clinic i 2019 og har løbende efteruddannet og dygtiggjort sig indenfor shellac, lash lift, sugaring og brow lamination.

Læs mere

Når du møder hende i klinikken, vil du opleve kundeservice af høj kvalitet, for Sarah er altid optaget af at give alle sine kunder den bedste og personlige oplevelse, som de husker, når de går derfra.

Sarah har arbejdet med Neovita siden hun blev uddannet i 2014, og med sin lange erfaring med Neovitas produkter oplever hun, at hendes kunder har opnået større balance i deres hud, den virker glattere, mere smidig og de hudproblemer hendes kunder måtte have, da de kom, er udbedret. Sarah ved præcis, hvad der skal til for, at du opnår de bedste resultater med din hudpleje gennem Neovitas produkter.

Fodpleje og velvære v. Karina Nielsen

Adresse
Elsborgvej 41
Kjellerup 8620

Kontakt
Tlf: 25637357
Email: karinanielsen68@yahoo.dk

 

Fod og Skønhedsklinikken

Adresse
Godthåbsvej 15, 1. sal
8660  Skanderborg

Kontakt
Tlf: 24820637
Email: fodogskoenhedsklinikken@gmail.com

 

BeautyCare Skanderborg v/ Nurak Yangnok

Adresse
Danmarksvej 26
8660  Skanderborg

Kontakt
Tlf: 23879646
Email: kontakt@beautycareskb.dk

 

Viborg Helsepraktik

Adresse
Toldboden 1, 4, sal B
8800 Viborg

Kontakt
Tlf: 40145454

Hjemmeside
www.viborghelsepraktik.dk

 

Viborg Helsepraktik er en sundhedsfaglig skole med alternative behandler uddannelser inden for fodterapi,kosmetologi, massageterapi, zoneterapi og laserterapi samt akupunktur.

Læs mere

Som kombineret skole, klinik og butik tilbyder Viborg Helsepraktik behandlinger inden for alle faglighederne de uddanner samt produkterne tilhørende disse.

Hvis du mangler et Neovita produkt, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Kig ind i butikken og lad os hjælpe og rådgive dig til produkter tilpasset din hud. 

– Vi elsker at forkæle dig.

By Mirja

Adresse
Storegade 13
Bjerringbro 8850

Kontakt
Tlf: 22432649

Hjemmeside
www.bymirja.dk

 

Mit navn er Mirja. Jeg bor i Bjerringbro, hvor jeg driver kosmetologklinikken By Mirja. Jeg brænder for at kunne yde den bedst tænkelige behandling, hvor du er i fokus. Jeg prioriterer højt RO og tid til afslapning. 

Læs mere

Jeg sætter altid god tid af til dig, og det er vigtigt for mig, at der er tid til, at du kan komme til dig selv stille og roligt efter endt behandling. Jeg opfordrer mine kunder til at pleje huden fremadrettet efter en ansigtsbehandling, da det på sigt vil give det bedste resultat. Derfor er der altid tid til at snakke produkter til hjemmepleje efter endt behandling.

MB hudpleje v. Mette Berggren

Adresse
Slotsgade 4
8900 Randers

Kontakt
Tlf: 24849040
mette@mbhudpleje.dk

Hjemmeside
www.mbhudpleje.dk

 

MB Hudpleje er ejet og drevet af Mette Berggren. Som teenager havde Mette selv en del problemer med uren hud, og hun startede med at gå hos en kosmetolog for at få hjælp. Siden har hun altid gået meget op i at passe på sin egen hud, og hun går aldrig i seng uden at rense huden!

Læs mere

Hendes egne hudprobeler inspirerede hende til at blive kosmetolog. Hos Mette er du sikker på at gå fra klinikken med en oplevelse af tid, ro og nærvær, og hendes kunder oplever, at hun gør en forskel for deres hud. Det har gjort, at Mette har mange loyale kunder, fordi Mettes ekspertise og brug af Neovitas produkter giver resultater. Mette har oplevet kunder, der har prøvet utallige produkter for at løse deres hudproblemer uden held, men gennem vedvarende brug af et skræddersyet hudplejeprogram med Neovita, oplever de en synlig forbedring af deres hudtilstand. En kunde er for eksempel gået fra at have meget ru og tør hud til at have en gennemfugtet, ensartet og blød hud efter nogle måneder i Mettes hænder.

Mette har arbejdet som lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut siden 2019, og i 2022 blev hun selvstændig med MB Hudpleje. Da hun tog skridtet som selvstændig valgte hun Neovita, fordi det er uden parabener og fri for konservering.

Cleopatra

Adresse
Reberbansgade 9 st. tv.
9000 Aalborg

Kontakt
Tlf: 98122929
Email: mrcleoptra15@gmail.com

Hjemmeside
www.cleopatra-hudpleje.dk

 

Hannes Hudpleje & Velvære

Adresse
Dybvadgårdsvej 1
9352 Dybvad

Kontakt
Tlf: 26363227
Email: hanneshudpleje@outlook.dk

 

Aphrodites Elysium v. Anja

Adresse
Skolevej 4
9400 Nørresundby

Kontakt
Tlf: 61799552
Email: minianja@hotmail.com

 

Wellness Clinique v. Sissel Quist

Adresse
Sdr. Truevej 12
9500  Hobro

Kontakt
Tlf: 28257506
Email: miss-quist@hotmail.com

 

Hudfeen v. Emilie Kjærgaard

Adresse
Hovangsvej 50
9500 Hobro

Kontakt
Tlf: 31540027
Email: hudfeen@icloud.com

Hjemmeside
www.hudfeen.dk

 

Bag Hudfeen Hobro finder du Emilie Kjærgaard. Siden teenageårene har Emilie gået meget op i hår, makeup og hudpleje. Som teenager fik Emilie akne og her startede hendes drøm om at blive kosmetolog, da hun ønskede at finde ud af, hvad der lå bag problemerne i hendes hud. 

Læs mere

I 2019 blev Emilie uddannet lægeeksamineret kosmetolog og startede samme år sin egen skønhedsklinik ‘Hudfeen’. Hendes vision er at formidle sin viden om skønhed og hudpleje videre og at hjælpe andre med at finde forståelsen i, hvorfor det er så vigtigt at pleje sin hud. Derfor valgte hun at åbne sin egen lille klinik. Det er også herfra kliniknavnet kommer. Drømmen var at blive en ægte ”hudfe”, som kunne trylle alle hudproblemerne væk. Det klarer hun nu med ansigtsbehandlinger og den rigtige hudpleje gennem Neovitas produkter.

Salon Brandt v. Jeanette Brandt

Adresse
Jernbanegade 14E
9530 Støvring

Kontakt
Tlf: 98370339
Email:
salonbrandt@salonbrandt.dk 

 

Salon Brandt er ejet og drevet af Jeanette Brandt, som både tilbyder frisør-, makeup-, og kosmetologbehandlinger. Jeanette blev nemlig uddannet frisør i 2005 og har været selvstændig siden 2009. I 2017 videreuddannede hun sig som kosmetolog, og i 2020 tilføjede hun makeup-artist til repertoiret. 

Læs mere

Jeanette stiftede bekendtskab med Neovita under sin uddannelse, og da hun skulle udvide sin salon med kosmetologbehandlinger, undersøgte hun markedet grundigt. Hendes tanker blev ved med at falde tilbage på Neovita, og siden da har hun ikke haft andre mærker på hylden. Jeanette elsker særligt renheden og filosofien bag produkterne, og hun oplever, at kunderne ser synlige resultater af behandlingerne. Hun har haft en ung fyr, der på tre måneder er gået fra kraftig akne, sensitiv og meget tør hud til at have flot og uproblematisk hud uden udbrud. I Jeanettes klinik kan du være sikker på at få den bedste vejledning og en skræddersyet behandling hver gang.

Klinik Nete P

Adresse
Fladhøjvej 5
9600 Aars

Kontakt
Tlf: 20424464
Email: nete@klinik-netep.dk

Hjemmeside
www.klinik-netep.dk

 

Malia v. Lene Larsen

Adresse
Christian 4 Vej 34
6000  Kolding

Læs om Lene Larsen
Jeg er en erfaren kosmetolog med over 15 års ekspertise i branchen. Mit specialområde omfatter Neovita hudplejeprodukter og professionelle voksbehandlinger.
Jeg lægger stor vægt på kvalitet og personlig service, og jeg er dedikeret til at sikre, at mine klienter får den bedst mulige oplevelse. Uanset om du ønsker at forbedre din hudplejerutine derhjemme eller nyde en afslappende behandling i klinikken, er jeg her for at hjælpe dig med at føle dig godt tilpas i din egen hud.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik og hjælpe dig med at opnå den smukke hud, du fortjener.
Kontakt mig gerne for at bestille en tid eller få mere information om mine behandlinger og produkter.
Kontakt Lene Larsen

Kontakt
Tlf: 28510461
Email: lene@jaxwax.dk

Pro Beauty

Adresse
Jernbanegade 2
6700  Esbjerg

Kontakt
Tlf: 27850946
Email: info@probeauty.dk

Timeless Skincare v. Wendy Ryberg

Adresse
Tjørne Allé 12C, Vejrup
6740  Bramming

Læs om Wendy Ryberg
Wendy Ryberg driver og ejer Timeless Skincare. Hun blev uddannet kosmetolog i 2017, hvor hun specialiserede sig i Neovita og produktingredienser, og kort tid efter åbnede hun Timeless Skincare. Wendy har aldrig været i tvivl om, at hun skulle være selvstændig, og hun har også altid vidst, at det skulle være i skønhedsbranchen. Hun driver klinikken på sin private adresse, hvor der er tid til hver enkelt kunde med god ro uden afbrydelser. Hun forelskede sig i Neovita, fordi produkterne giver resultater, lever op til det, de lover, er drøje i brug og har en unik mousse-konsistens. Og så ville hun aldrig selv bruge andet. Selv de kunder med mest sensitiv hud kan tåle Neovitas produkter, og når hendes kunder først har prøvet produkterne, går de sjældent tilbage til produkter creme-konsistens. Wendy har altid ro i maven, når hun sender en kunde ud ad døren med Neovita i posen. Hun ved, at de får de ønskede resultater med Neovitas produkter.
Kontakt Wendy Ryberg

Tlf: 26229955
Email: wendymikkelsen@msn.com

Digeklinikken v. Louise Julius

Adresse
Råhedevej 8
6760 Ribe

Læs om Louise Julius

Digeklinikken er ejet og drevet af Louise Julius, som blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2017. Hun var først ansat i en klinik i Haderslev, men efter sin barsel tog hun springet og åbnede sin egen klinik.

Louise stiftede bekendtskab med Neovitas produkter under sin uddannelse, og hun var ikke i tvivl om, at hun skulle have produkterne på hylden, når hun startede sin egen klinik. Louise forelskede sig i produkternes lette mousse konsistens samtidig med, at produkterne er fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Det er også de egenskaber, hendes kunder har forelsket sig i. I Louises klinik er der plads til alle, og hun gør sit bedste for at hendes kunder føler sig velkomne. Der er ingen dumme spørgsmål, og uanset hvilke hudproblemer kunden må have, tager Louise sig kærligt af dem. Klinikken ligger i Louises private hjem, der sikrer behandling i hyggelige og rolige omgivelser. For Louise er arbejdet som kosmetolog ligeså meget en hobby som et arbejde, og du kan som kunde være sikker på at få en resultatorienteret behandling i Louises kompetente hænder.

Kontakt Louise Julius

Tlf: 22486870
Email: digeklinikken@hotmail.com

Irina´s hudpleje

Adresse
Soltoften 16
7000 Fredericia

Kontakt
Tlf: 50231571

Suticha

Adresse
Rosenhaven 5
7120 Vejle Øst

Kontakt
Tlf: 24400609
Email: gib@suticha.dk 

Kosmetolog LeneMM

Adresse
Østre Allé 6
7200  Grindsted

Kontakt
Tlf: 40614866
Email: lene@lenemm.dk 

Velvære for dig
V/ Stephanie Graugaard

Adresse
Sdr. Omme Hotel & Kro
Hovedgaden 1
7260 Sdr. Omme

Læs om Stephanie

Stephanie er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut i 2023. Hun er medejer af Sdr. Omme Hotel og Kro, hvor de har udvidet med en velværeafdeling. Hun elsker at lave ansigtsbehandlinger. I hendes klinik er der altid fokus på dig, her er der ro og tid til at give dig den bedste behandling. Hun tilbyder et bredt udvalg af resultatorienteret samt afstressende behandlinger med professionel hudpleje.

Kontakt Stephanie

Kontakt
Tlf: 75341700 – Tast 2
Email: stephanie@sdr-omme-kro.dk

 

SKØN

Adresse
Fonnesbechsgade 7
7400 Herning

Læs om Janni Larsen

Janni Larsen er medejer af SKØN, som har været kosmetolog i ni år og selvstændig i 7 af årene. Hos SKØN bliver de næret af oprigtighed og skræddersyer altid behandlingerne efter kundens behov. De ønsker at skabe en balance mellem indre og ydre skønhed og indre harmoni i en rolig atmosfære af nærvær og faglig ekspertise. Devisen hos SKØN er, at man skal føle sig skøn for at have det skønt.

I al sin tid som selvstændig har Janni arbejdet med Neovita, og hun har elsket produkterne fra første dag. Det er særligt konsistensen i mousseform, der tiltaler hende, og hun kan se, at kunderne får resultater. Derudover er det et plus, at produkterne er fri for konservering og ikke har en udløbsdato.

Kontakt Janni Larsen

Tlf: 20772059
Email: info@skonklinik.dk

Hjemmeside
www.skonklinik.dk

Derma K v. Kristina Ø. Teilmann

Adresse
Vesterdamsvænget 173, Lind
7400 Herning

Læs om Kristina

Kristina Ø. Teilmann ejer Derma K Lægeeksamineret kosmetolog & fodplejer, som er beliggende i Lind nær Herning. Kristina blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2022 og lægeeksamineret fodplejer i 2023.

Klinikken ligger i forlængelse af Kristinas private hjem og den uformelle og hyggelige atmosfære kendetegner Kristinas behandlinger. ”Jeg ønsker og bestræber mig altid på, at mine kunder skal føle sig trygge og i professionelle hænder hos mig.”.

Kristina har siden de tidlige teenageår oplevet hudproblemer på egen krop, hvorved interessen for hudpleje opstod. ”Jeg har forsøgt mig med et utal af produkter igennem tiden, men efter at have stiftet bekendtskab med Neovita, mærket og set resultaterne er jeg ikke længere i tvivl. Neovita er et helt særligt og resultatorienteret hudplejemærke”.

Jeg brænder for at skabe resultatorienteret behandlinger, og ved hvor meget en hud i ro og balance betyder både fysisk og psykisk.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen indenfor.

Kærligst Kristina, Derma K

Kontakt Kristina

Tlf: 31166158

 

Hudpleje v/Jannie Selbo

Adresse
St. Blichersvej 29
7470  Karup

Kontakt
Tlf: 31673103
Email: jannieselbo@gmail.com

Style Vision ApS

Adresse
Østergade 8B
7500  Holstebro

Kontakt
Tlf: 97421919 

Maha Beauty Clinique

Adresse
Struervej 25
7500  Holstebro

Kontakt
Tlf: 24818153
Email: maha-beauty-clinique@hotmail.com

Hos Karina

Adresse
Torvet 1A
7620 Lemvig

Læs om Karina Christensen

Karina Christensen driver og ejer klinikken Hos Karina, skønhed og velvære, som hun har haft siden 2007. Med sine 30 år i branchen og en baggrund fra Matas og lægeeksamineret kosmetolog, er du sikker på at få kompetent vejledning i Karinas klinik. Før hun startede sin egen klinik, var hun salgsassistent og produkttræner for Clarins i 12 år. Karina har arbejdet med Neovitas produkter siden 2016, hvor hun blev forelsket i produkternes konsistens og optagelse af de effektive ingredienser i huden. Karina oplever stor tilfredshed og resultater hos sine kunder, der bruger Neovita, og Neovitas produkter er det største og mest sælgende mærke i hendes klinik. Karina brænder så meget for Neovitas produkter, at hun også underviser på Neovitas årlige kurser for forhandlerne. Det giver hende en stor glæde at give sine lange erfaring videre til den store familie af Neovita-forhandlere, hvor de også har gode muligheder for at sparre med hinanden.

Kontakt Karina Christensen

Tlf: 40411332
Email: hoskarina@hotmail.dk

Hjemmeside
www.hoskarina.dk

LR Skincare v. Louise Rom

Adresse
Samsøvej 2
7680 Thyborøn

Læs om Louise Rom

Louise Rom startede sin karriere som laborant i 2008, men tog et karriereskifte i 2022 for at blive kosmetolog, fordi hun altid har elsket at arbejde med mennesker. Det kendetegner også Louises kerneværdier i hendes klinik, hvor nærvær, omsorg og at give en wellnessoplevelse til kunden er i højsædet. Louise blev forelsket i Neovitas produkter, fordi de smelter ind i huden. Det gør, at produkternes ingredienser penetreres meget bedre og optages lettere, som giver synlige og mærkbare resultater. Louise har blandt andet oplevet en kunde, der havde problemer med akne og meget tør hud. Kunden havde prøvet utallige produkter uden mærkbare eller synlige resultater, men i Louises kyndige hænder, er kundens hud nu kommet i balance gennem et skræddersyet hudplejeprogram fra Neovita. Hvis du søger en oplevelse af wellness og kyndig vejledning til, hvilke produkter du skal brugederhjemme for at få de bedste hudplejeresultater, kan du trygt besøge Louise i hendes klinik.

Kontakt Louise Rom

Tlf: 60 63 41 33
Email: louise_rom@hotmail.com

 

Beauty by Birkø v. Jette

Adresse
Baldersvej 54
7800  Skive

Læs om Jette Birkø

Jette Birkø driver og ejer Beauty By Birkø, som tilbyder en bred vifte af behandlinger. Hun blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut i 2020, som gør hende specialist i at skræddersy et individuelt hudplejeprogram til dig. Men Jette har ikke taget den lige vej ind i kosmetologfaget. Hun blev uddannet tysk/fransk korrespondent og har i mange år arbejdet med eksport. Hun valgte dog at blive kosmetolog, fordi hun altid har interesseret sig for hudpleje og sundhed. Hendes mantra er, at de to ting hænger uløseligt sammen for at opnå de bedste hudplejeresultater og overordnet velvære. Jette blev forelsket i Neovitas produkter, fordi de ingen udløbsdato har og samtidig er fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Mange af Jettes kunder oplever synlige resultater med Neovitas produkter, hvis de for eksempel har problemer med rosacea eller hyperpigmentering.

Hos Beauty by Birkø er du som kunde altid i centrum uden forstyrrelser eller afbrydelser, så du får den ultimativt bedste behandling med dig og din hud i fokus!

Kontakt Jette Birkø

Tlf: 60536254
Email: beautybybirko@gmail.com

Clinique Velvære

Adresse
Sevelvej 34
7830 Vinderup

Kontakt
Tlf: 20842342
Email: clinique.velvaere@gmail.com

Hjemmeside
www.clinique-velvaere.dk/

Skin Repair

Adresse
Silkeborgvej 56
8000 Aarhus

Kontakt
Tlf: 27575047
Email: sussievestergaard@gmail.com

Luxury House

Adresse
Skanderborgvej 16
8000 Aarhus C

Kontakt
Tlf: 93971525
Email: luxury-house@outlook.dk

Euro-Clinic v. Jette. M. Hansen

Adresse
Tousparken 9
8230  Åbyhøj

Kontakt
Tlf: 86117272
Email: eclinic@mail.dk 

Care By Nor

Adresse
Kristiangårdsvej 2
8330  Beder

Kontakt
Tlf: 60131239
Email: susan-mouritsen@jubii.dk 

Hjemmeside
www.carebynor.dk

Kosmetolog Laura Byriel

Adresse
Tingvej 36
8543 Hornslet

Læs om Laura Byriel

Kosmetolog Laura Byriel er ejet og drevet af Laura Byriel. Det en lille hyggelig skønhedsklinik i hjertet af Hornslet, hvor Laura lægger vægt på at skabe et pusterum fra hverdagens travlhed, høje forventninger og praktiske gøremål. Lauras interesse for skønhed, velvære og hudpleje startede allerede i de tidlige teenageår. Hun har selv haft en problematisk hud og havde meget svært ved at finde rundt i hudpleje-junglen. Det skabte en naturlig interesse for Laura til at uddanne sig som kosmetolog, og i august 2020 valgte Laura at blive selvstændig og åbne sin egen klinik. Her deler hun ud af sine erfaringer, giver gode råd og tilbyder skønne behandlinger. Hun lægger en stor ære i at hjælpe andre med at komme deres hudproblemer til livs og være den hjælpende hånd, hun selv havde brug for engang. I Lauras klinik udfører hun professionelle behandlinger og vejleder i professionel hudpleje, men som behandler møder du hende præcis som hun er – i hverdagstøj og med godt humør. Hendes mantra er, at en daglig hudpleje-rutine er ligeså vigtig som at børste tænder.

Kontakt Laura Byriel

Tlf: 28765364
Email: laura@byriel.dk

Sund Livsstil v/Hanne Aabenhuus

Adresse
Rimsøvej 17
8585  Glesborg

Kontakt
Tlf: 61267581
Email: hanne_aabenhuus@yahoo.dk

Helsetid v. Lone Bitsch

Adresse
Fyllasvej 7
8600  Silkeborg

Læs om Lone Bitsch

Lone Bitsch står bag klinikken Helsetid, som hun åbnede i 2017. Hun har en baggrund fra Matas, og hun har været indehaver af flere Matas-butikker i Silkeborg. Med sine 40 års erfaring i branchen, kan man betegne Lone som en specialist i sit fag. Hun har et brændende hjerte for det, hun laver, og hun drives af kvalitet og faglighed. Hendes passion for faget kan ikke undgås at bemærkes, og i Lones klinik er kunden altid i højsædet. Med sin holistiske tilgang til hudpleje, går hun op i, at hendes kunder får det bedre indvendigt og udvendigt. Efter strenge krav til ingredienser og virkning har hun nøje udvalgt, hvilke mærker hun vil have i sin klinik, og derfor har hun også valgt Neovita for altid at sikre det bedste resultat for sine kunder.

Kontakt Lone Bitsch

Tlf: 20557608
Email: info@helsetid.dk

Hjemmeside
www.helsetid.dk

NowaCare

Adresse
Funder Bygade 20
8600  Silkeborg

Læs om Kate Nowak
Kate Nowak har været indehaver af NowaCare siden 2016 og har specialiseret sig i problemhud, holistisk tilgang og stresshåndtering – da det oftest ses på huden.
Kate har lokaler hos Frezenia, som er frisørsalon. Sammen med Maiken Skive, indehaveren af Frezenia, har Kate skabt en helhed og et wellnesshus, hvor man kan blive forskønnet på samme adresse. Kate har altid elsket livsnyderbrancher, dufte, stemninger og er ekspert i at give kunden den bedste oplevelse for sanserne – det afspejler sig i hendes hyggelige lokaler og de behandlinger, kunderne får. Sammen med mange års erfaring kombineret med passionen, får kunden en wow oplevelse. Kate laver ofte behandlinger for 2 personer, så man kan få en hyggelig stund med en, man har kær og få plejet sin hud samtidig.
Kate har været med Neovita siden opstart, da hun var begejstret for de fine moussekonsistenser, det faktum at Neovita ikke bliver for gammelt – og at kunderne kan altid være trygge ved at bruge produkterne, som ikke indeholder uønskede fyldstoffer og konservering. Kate har igennem årene skabt en masse lindring og ro hos kunderne med eksemer, betændelsestilstande og øget deres selvtillid.
Kontakt Kate Nowak

Tlf: 21211485
Email: kate_tn@hotmail.com

Hjemmeside 
www.frezenia-nowacare.onlinebooq.dk

Your Clinic v. Sarah Kjærulf Ingemansen

Adresse
Granhøjvej 1
8600  Silkeborg

Læs om Sarah Kjærulf

Hos Your Clinic i Silkeborg er omhyggelighed, resultater og kvalitetsbevidsthed i højsædet. Klinikken er drevet og ejet af Sarah Kjærulff Ingemansen, og hun har været kosmetolog og fodplejer siden 2014. Hun startede Your Clinic i 2019 og har løbende efteruddannet og dygtiggjort sig indenfor shellac, lash lift, sugaring og brow lamination. Når du møder hende i klinikken, vil du opleve kundeservice af høj kvalitet, for Sarah er altid optaget af at give alle sine kunder den bedste og personlige oplevelse, som de husker, når de går derfra.

Sarah har arbejdet med Neovita siden hun blev uddannet i 2014, og med sin lange erfaring med Neovitas produkter oplever hun, at hendes kunder har opnået større balance i deres hud, den virker glattere, mere smidig og de hudproblemer hendes kunder måtte have, da de kom, er udbedret. Sarah ved præcis, hvad der skal til for, at du opnår de bedste resultater med din hudpleje gennem Neovitas produkter.

Kontakt Sarah Kjærulf

Tlf: 26444044
Email: your.clinic@outlook.dk

Hjemmeside
www.yourhome-clinic.dk

 

Fodpleje og velvære v. Karina Nielsen

Adresse
Elsborgvej 41
Kjellerup 8620

Kontakt
Tlf: 25637357
Email: karinanielsen68@yahoo.dk

Fod og Skønhedsklinikken

Adresse
Godthåbsvej 15, 1. sal
8660  Skanderborg

Kontakt
Tlf: 24820637
Email: fodogskoenhedsklinikken@gmail.com

BeautyCare Skanderborg v/ Nurak Yangnok

Adresse
Danmarksvej 26
8660  Skanderborg

Kontakt
Tlf: 23879646
Email: kontakt@beautycareskb.dk

Viborg Helsepraktik

Adresse
Toldboden 1, 4, sal B
8800 Viborg

Læs om Viborg Helsepraktik

Viborg Helsepraktik er en sundhedsfaglig skole med alternative behandler uddannelser inden for fodterapi,kosmetologi, massageterapi, zoneterapi og laserterapi samt akupunktur.

Som kombineret skole, klinik og butik tilbyder Viborg Helsepraktik behandlinger inden for alle faglighederne de uddanner samt produkterne tilhørende disse.

Hvis du mangler et Neovita produkt, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Kig ind i butikken og lad os hjælpe og rådgive dig til produkter tilpasset din hud. 

– Vi elsker at forkæle dig.

Kontakt Viborg Helsepraktik

Tlf: 40145454

Hjemmeside
www.viborghelsepraktik.dk

By Mirja

Adresse
Storegade 13
Bjerringbro 8850

Læs om By Mirja

Mit navn er Mirja. Jeg bor i Bjerringbro, hvor jeg driver kosmetologklinikken By Mirja. Jeg brænder for at kunne yde den bedst tænkelige behandling, hvor du er i fokus. Jeg prioriterer højt RO og tid til afslapning. 

Jeg sætter altid god tid af til dig, og det er vigtigt for mig, at der er tid til, at du kan komme til dig selv stille og roligt efter endt behandling. Jeg opfordrer mine kunder til at pleje huden fremadrettet efter en ansigtsbehandling, da det på sigt vil give det bedste resultat. Derfor er der altid tid til at snakke produkter til hjemmepleje efter endt behandling.

Kontakt By Mirja

Tlf: 22432649

Hjemmeside
www.bymirja.dk

MB hudpleje v. Mette Berggren

Adresse
Slotsgade 4
8900 Randers

Læs om MB hudpleje

MB Hudpleje er ejet og drevet af Mette Berggren. Som teenager havde Mette selv en del problemer med uren hud, og hun startede med at gå hos en kosmetolog for at få hjælp. Siden har hun altid gået meget op i at passe på sin egen hud, og hun går aldrig i seng uden at rense huden!

Hendes egne hudprobeler inspirerede hende til at blive kosmetolog. Hos Mette er du sikker på at gå fra klinikken med en oplevelse af tid, ro og nærvær, og hendes kunder oplever, at hun gør en forskel for deres hud. Det har gjort, at Mette har mange loyale kunder, fordi Mettes ekspertise og brug af Neovitas produkter giver resultater. Mette har oplevet kunder, der har prøvet utallige produkter for at løse deres hudproblemer uden held, men gennem vedvarende brug af et skræddersyet hudplejeprogram med Neovita, oplever de en synlig forbedring af deres hudtilstand. En kunde er for eksempel gået fra at have meget ru og tør hud til at have en gennemfugtet, ensartet og blød hud efter nogle måneder i Mettes hænder.

Mette har arbejdet som lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut siden 2019, og i 2022 blev hun selvstændig med MB Hudpleje. Da hun tog skridtet som selvstændig valgte hun Neovita, fordi det er uden parabener og fri for konservering.

Kontakt MB hudpleje

Tlf: 24849040
mette@mbhudpleje.dk

Hjemmeside
www.mbhudpleje.dk

Cleopatra

Adresse
Reberbansgade 9 st. tv.
9000 Aalborg

Kontakt
Tlf: 98122929
Email: mrcleoptra15@gmail.com

Hjemmeside
www.cleopatra-hudpleje.dk

Hannes Hudpleje & Velvære

Adresse
Dybvadgårdsvej 1
9352 Dybvad

Kontakt
Tlf: 26363227
Email: hanneshudpleje@outlook.dk

Aphrodites Elysium v. Anja

Adresse
Skolevej 4
9400 Nørresundby

Kontakt
Tlf: 61799552
Email: minianja@hotmail.com

Wellness Clinique v. Sissel Quist

Adresse
Sdr. Truevej 12
9500  Hobro

Kontakt
Tlf: 28257506
Email: miss-quist@hotmail.com

Hudfeen v. Emilie Kjærgaard

Adresse
Hovangsvej 50
9500 Hobro

Læs om Emilie Kjærgaard

Bag Hudfeen Hobro finder du Emilie Kjærgaard. Siden teenageårene har Emilie gået meget op i hår, makeup og hudpleje. Som teenager fik Emilie akne og her startede hendes drøm om at blive kosmetolog, da hun ønskede at finde ud af, hvad der lå bag problemerne i hendes hud. I 2019 blev Emilie uddannet lægeeksamineret kosmetolog og startede samme år sin egen skønhedsklinik ‘Hudfeen’. Hendes vision er at formidle sin viden om skønhed og hudpleje videre og at hjælpe andre med at finde forståelsen i, hvorfor det er så vigtigt at pleje sin hud. Derfor valgte hun at åbne sin egen lille klinik. Det er også herfra kliniknavnet kommer. Drømmen var at blive en ægte ”hudfe”, som kunne trylle alle hudproblemerne væk. Det klarer hun nu med ansigtsbehandlinger og den rigtige hudpleje gennem Neovitas produkter.

Kontakt Emilie Kjærgaard

Tlf: 31540027
Email: hudfeen@icloud.com

Hjemmeside
www.hudfeen.dk

Salon Brandt v. Jeanette Brandt

Adresse
Jernbanegade 14E
9530 Støvring

Læs om Jeanette Brandt

Salon Brandt er ejet og drevet af Jeanette Brandt, som både tilbyder frisør-, makeup-, og kosmetologbehandlinger. Jeanette blev nemlig uddannet frisør i 2005 og har været selvstændig siden 2009. I 2017 videreuddannede hun sig som kosmetolog, og i 2020 tilføjede hun makeup-artist til repertoiret. Jeanette stiftede bekendtskab med Neovita under sin uddannelse, og da hun skulle udvide sin salon med kosmetologbehandlinger, undersøgte hun markedet grundigt. Hendes tanker blev ved med at falde tilbage på Neovita, og siden da har hun ikke haft andre mærker på hylden. Jeanette elsker særligt renheden og filosofien bag produkterne, og hun oplever, at kunderne ser synlige resultater af behandlingerne. Hun har haft en ung fyr, der på tre måneder er gået fra kraftig akne, sensitiv og meget tør hud til at have flot og uproblematisk hud uden udbrud. I Jeanettes klinik kan du være sikker på at få den bedste vejledning og en skræddersyet behandling hver gang.

Kontakt Jeanette Brandt

Tlf: 98370339
Email: salonbrandt@salonbrandt.dk

Klinik Nete P

Adresse
Fladhøjvej 5
9600 Aars

Kontakt
Tlf: 20424464
Email: nete@klinik-netep.dk

Hjemmeside
www.klinik-netep.dk