Natural Vitamin
Wellness

Vitamin Liposomes

Righoldig og værdifuld komponeret liposome mousse for en langvarig og intensiv plejevirkning af huden. Naturlige Polyphenoler fra høj kvalitet af hvid te, virker som en naturlig anti-stress-faktor mod frie radikaler, som er ansvarlige for pre ældning af huden. Ginkgo ekstrakt forstærker virkningen. Revitaliserer og giver huden et rosenrødt, friskt udseende.

Aktive virkestoffer: Provitamin B5, vitamin A, C og E, vindruekerneolie, sojaolie, ekstrakt af hvid te og ginkgo.

Vitamin Intensive Care

Denne yderst rige og nærende hudpleje er særligt anvendelig til brug om natten og er også ideel som 24-timers pleje af tør hud. De aktive ingredienser virker særdeles effektivt i løbet af natten.

Aktive virkestoffer: Vitamin A, C og E, provitamin B5, vindruekerneolie, abrikoskerneolie, sheasmør, sojaolie og hvid te.

Vitamin Power Mask

Ultimativ fugtgivende og kølende vitamin gelemaske. Giver en behagelig kølende fornemmelse på huden på grund af geleformlen. Giver huden fugt med en høj dosis af hyaluronsyre.

Aktive virkestoffer: C vitaminer fra appelsiner og citroner, pro A vitamin fra gulerødder, hyaluronsyre og salt fra Det Døde Hav

Vitamin Active Serum

Det ideelle kurkoncentrat til træt og stresset hud. Vitamin Active Serum fremmer celle regenereringen og forsyner huden med vigtige vitaminer. Ideel til overbelastet hud. Huden virker mere strålende og levende.

Aktive virkestoffer: Vitamin A, C og E, vitamin B5 (forstadie), virkningsforstærkere fra planteriget.

Vitamin Soother

Intensivt fugtgivende tonic, som giver huden en ekstra dosis af oplivende vitaminer. Virker behagelig kølende og lindrer efter solbadning og beskytter om vinteren mod tør luft og indeklima. Giver huden en øjeblikkelig friskhed.

Aktive virkestoffer: Aloe Vera, vitamin B5 (forstadie), stabiliseret vitamin C.

 

Neovita på Instragram

 

Vores

adresse

Moesgaard Cosmetics ApS
Krakesvej 114
8660 Skanderborg

 

Vores

Telefon

Telefon: 20 90 79 43

Copyright © Moesgaard Cosmetics ApS  |  Webdesign Unikco.dk