Neovita forhandler Grønland

Wellness Clinic Nuuk ApS v. Karen

Adresse
Vandsøvej nr. 9
3900 Nuuk

Kontakt
Tlf: 299491111
Email: info@wellnessclinic.gl

 

Wellness Clinic Nuuk er ejet og drevet af Karen Najaaraq Borris Juhl. Hun har haft sin klinik siden 2007 og har været lægeeksamineret kosmetolog siden 2017 og siden efteruddannet sig til massør og laserterapeut. Karen oplever, at hendes kunder får en sundere og mere vital hud og oplever hurtige resultater, når de skifter til Neovita. 

Læs mere

I Karens klinik går hun meget op i, at kunderne får den bedste vejledning i forbindelse med et produktkøb og behandling. Hun har en holistisk tilgang til hudpleje, hvor det ikke kun handler om de produkter kunden bruger, men hele deres livsstil. Hun tager sig god tid til at spørge ind til andre faktorer, der har indflydelse på kundernes hudtilstand. Drikker de nok vand? Er de stressede? Hvor ofte skifter de hovedpudebetræk? For at sikre, at hendes kunder køber de helt rigtige produkter til deres hud, foretager hun altid en gratis hudkonsultation, hvorefter hun giver gratis prøver med og beder kunderne om at holde pause med nuværende produkter for at se den optimale effekt af Neovitas produkter. På den måde oplever kunderne allerede resultater efter to til fire dage, og Karen er sikker på, at kunden køber de produkter, der giver de rigtige resultater til deres hudproblemer. I Karens klinik er du i de helt rigtige hænder for optimale hudplejeresultater!

Wellness Clinic Nuuk ApS v. Karen

Adresse
Vandsøvej nr. 9
3900 Nuuk

Læs om Karen Najaaraq

Wellness Clinic Nuuk er ejet og drevet af Karen Najaaraq Borris Juhl. Hun har haft sin klinik siden 2007 og har været lægeeksamineret kosmetolog siden 2017 og siden efteruddannet sig til massør og laserterapeut. Karen oplever, at hendes kunder får en sundere og mere vital hud og oplever hurtige resultater, når de skifter til Neovita. I Karens klinik går hun meget op i, at kunderne får den bedste vejledning i forbindelse med et produktkøb og behandling. Hun har en holistisk tilgang til hudpleje, hvor det ikke kun handler om de produkter kunden bruger, men hele deres livsstil. Hun tager sig god tid til at spørge ind til andre faktorer, der har indflydelse på kundernes hudtilstand. Drikker de nok vand? Er de stressede? Hvor ofte skifter de hovedpudebetræk? For at sikre, at hendes kunder køber de helt rigtige produkter til deres hud, foretager hun altid en gratis hudkonsultation, hvorefter hun giver gratis prøver med og beder kunderne om at holde pause med nuværende produkter for at se den optimale effekt af Neovitas produkter. På den måde oplever kunderne allerede resultater efter to til fire dage, og Karen er sikker på, at kunden køber de produkter, der giver de rigtige resultater til deres hudproblemer. I Karens klinik er du i de helt rigtige hænder for optimale hudplejeresultater!

Kontakt Karen Najaaraq

Tlf: 299491111
Email: info@wellnessclinic.gl

Body Care ApS

Adresse
Fjeldvej 3
3900 Nuuk

Kontakt
Tlf: 54314719
Mail: bodycarenuuk@gmail.com

 

Krista Lindenhann

Adresse
Qaqqaq B 695, Postboks 167
3953 Qeqertarsuaq

Kontakt
Tlf: 93871167
Email: Kristalindenhann@me.com

Hjemmeside
www.akuleriit.gl

 

Laserklinik v. Karen

Laserklinik v. Karen NajaaraqBorris Juhl
Liminaq 41
Nuussuaq
Box 1186
Nuuk

 

Krista Lindenhann

Krista Lindenhann
Qaqqaq B 695
Box 167
3953  Qeqertarsuaq

 

Body Care ApS

Body Care ApS
Fjeldvej 3
3900 Nuuk
Tlf: 54314719

Neovita på Instragram

 

Vores

adresse

Moesgaard Cosmetics ApS
Krakesvej 114
8660 Skanderborg

 

Vores

Telefon

Telefon: 20 90 79 43

Copyright © Moesgaard Cosmetics ApS  |  Webdesign Unikco.dk