Den nye Shower- & Body Mousse er lavet specielt til efterårs- og vintersæsonen, hvor huden kræver særlig pleje. Med den ekstraordinære kombination af mexicansk figenkaktus, europæisk hestekastanje og værdifulde olier, efterlader den huden en fløjlsagtig blød følelse.


Skønhedshemmeligheder fra hele verden

Den nye Limited-Edition Shower- & Body Mousse indeholder mexicansk figenkaktus, europæisk hestekastanje og værdifulde olier som passionsblomstolie fra dybden af ​​Amazonas regnskov, rapsolie fra Indien, drueolie fra det solrige sydlige Europa og sheasmør fra de tropiske savanner i Afrika. Mexicansk figenkaktus er en ren vital cocktail til din hud med sit høje indhold af umættede fedtsyrer, magnesium og vitamin E og C. Den styrker barrierefunktionen og fremmer et godt fugtighedsniveau. Desuden giver den mærkbar smidighed til selv ru og tør hud, og så har den en antiinflammatorisk virkning. Dens antioxidative virkning beskytter mod ældning af huden.

En anden essentiel ingrediens i den nye Limited-Edition er europæisk hestekastanje. Den vigtigste aktive ingrediens i hestekastanjen er aescin, som har vist sig at have en vaso-tætningseffekt. Den beskytter dermed mod udslip af vand og blodlegemer i det omgivende væv. De fine kapillærer styrkes og stabiliseres, hvilket forbedrer blodcirkulationen, og den generelle tilførsel af celler forbedres.


Et Must-Have til din hud!

Din hud efterlades genoplivet, fastere og blødere og er lige hvad en fugthungrende vintertræt hud har brug for!

Køb den hos din nærmeste Neovita-forhandler her

 

Vejl. udsalgspris Shower Mousse 100 ml. – 149,-

Vejl. udsalgspris Body Mousse 100 ml. – 189.-

Alle Neovitas produkter er fuldstændig fri for konservering og tilsætningsstoffer.

Kaktusbillede Body