Nyt innovativt produkt! NEOVITA Inside & Out

Tildelt BSB Innovationsprisen for naturlige produkter, deres råstoffer og indpakning, 2018 i Amsterdam


Huden er et spejlbillede på vores indre velvære
!

Vores hud er et naturligt mirakel! Den beskytter ikke kun mod ydre påvirkninger, som vind og vejr, men regulerer samtidig fuldstændigt vores kropstemperatur. Den bekæmper vira og sygdomsfremkaldende bakterier, imens den beskytter os mod alle de negative påvirkninger fra vores moderne miljø.

Specielt vores moderne levemåde er krævende for vores hud og ikke kun fra påvirkninger udefra! En hektisk, stressende, usund livsstil med en dårlig afbalanceret kost, nikotin og alkohol, fører til et lavt energiniveau, søvnmangel, sygdom og indtagelse af medicin. Alt dette efterlader spor, som også kan ses på vores hud. Så meget desto mere er det vigtigt, bevidst, at hjælpe vores krop, inklusiv vores hud, på en holistisk måde, fra indersiden og ud: INSIDE & OUT!


Hvad er ceramider og hvilken betydning har de?

Ceramider er en vigtig del af kroppens  interstitium (findes i mellemrummet mellem cellerne) i huden. De skaber en optimal forbindelse af cellerne i overhuden og understøtter hudens vigtigste funktion – at fungere som et ydre beskyttelseslag for kroppen. Hvis epidermis er intakt (som ved ung og/eller sund hud), taber huden meget mindre fugt og forbliver blød og smidig. Linjer og rynker bliver mindre udtalte eller ikke-synlige, og huden fremstår sund og strålende.

På grund af den naturlige aldringsproces, men også grundet en stresset livsstil, en mangelfuld balanceret kost, forkert hudpleje eller sygdomme, reduceres kroppens eget ceramideindhold. Hvis huden mangler ceramider, bliver hudens beskyttelseslag gennemtrængelig og sårbar over for negative påvirkninger udefra, samtidig med at den mister den vigtige fugt indefra. Huden bliver således tør, mister sin elasticitet, og linjer og rynker bliver tydelige. Huden mister sin modstandskraft og sin ungdommelige udstråling.


NEOVITA Inside & Out CERA-INSIDE formula no. 103 

Med det innovative ingredienssystem tilbyder CERA-INSIDE formula no. 103, NEOVITA Inside & Out et overbevisende og effektivt produkt og et ingredienskoncept til optimal pleje af huden – INSIDE & OUTSIDE.

Det består af en unik førsteklasses kombination af et kostsupplement i form af lækker juice og et luksuriøst hudplejende serum. Det innovative ingredienssystem CERA-INSIDE formula no. 103 er en unik sammensætning af højt koncentreret phyto-ceramider og en plantebaseret ingrediens-booster. Kliniske studier af ingredienssystemet har vist at kombinationen af indvortes og udvortes brug øger hudens fugtbindende kapacitet langvarigt og huden bliver således beskyttet mod transepidermal væsketab (Transepidermal Water Loss: TEWL). Kollagen og elastin bliver styrket indefra og udefra, hvilket forbedrer hudens elasticitet samt reducerer linjer og rynker. Den intensive antioxidante effekt neutraliserer frie radikaler og minimerer oxidativt stress, som delvis er ansvarlig for tidlig ældning af huden. Huden bliver styrket og bevarer fasthed, elasticitet og ungdommelig udstråling. NEOVITA Inside & Out tilbyder et innovativt holistisk system til en perfekt hud-salutogenisk virkning uden konserveringsmidler og fyldstoffer!


Dette nye fantastiske og innovative NEOVITA Inside & Out Koncept er blevet tildelt den velkendte internationale pris på det 16. europæiske BSB Innovation Prize Awards i Amsterdam, for naturlige produkter, deres råstoffer og indpakning!

De unikke NEOVITA Mousser er optimale til dybdegående hudpleje. Det skyldes, at de kan penetrere bedre ind i huden for således at opnå deres fulde effekt. Aerosolbeholdere af høj kvalitet sikrer, at produkterne er fuldstændig frie fra direkte og indirekte konserveringsmidler, hvilket garanterer en fremragende hudkompatibilitet.

NEOVITA COSMETICS er kun tilgængelig hos professionelle kosmetologer, kosmetikere  og SPA-steder.

Neovita