Pure Natural Care

Cleansing Foam

Særlig blød, cremet og let mousse for meget blid, komplet afrensning. Den nærer og fugter huden i afrensnings-processen.

Aktive virkestoffer: Heilerde, sojaolie, sukker-baserede vaskeråstoffer, urea og kamileblomst.

De Make-up

Fjerner let kraftig make-up og velegnet til fjernelse af øjenmake-up uden at irritere følsom hud. Huden vil blive let og forfrisket. Specielt egnet til følsom hud.

Aktive virkestoffer: Rapsolie og kamilleblomst

Soothing Lotion

Den beroligende skintonic uden alkohol har en blødgørende og forfriskende effekt. Også nyttig som øjenkompres.

Aktive virkestoffer: Planteudtræk fra rose, melisse og mauve, salt fra Det Døde Hav og fugtfaktorer.

Natural Day Care 

Fugtgivende og hurtig absorberende 24 timer pleje. Det styrker huden med en delikat pre aging effekt. Også velegnet til sensitiv børnehud.

Aktive virkestoffer: Vindruekerneolie, rapsolie, argan, jojobaolie, Liquirecin, provitamin B5, fugtfaktorer(NMF) og allantoin.

Natural Night Care 

Ekstrem rig og meget nærende natcreme. Den anbefales til særlig tør og atopisk hud, også som en nærende 24 pleje.

Aktive virkestoffer: Sheasmør, vindruekerneolie, bivoks, vitamin A, vitamin E, arganolie, jojobaolie, Liquirecin, provitamin B5 og urea.

Anti-Aging Day Care

Enestående 24 timers pleje sammensat af højeste kvalitet af naturlige anti-aging ingredienser. Med den eksklusive DERMATRIXTM-komplex mod de 3 mest almindelige tegn på hudens ældning. Anti-aging effekten forstærker de naturlige fugtgivende faktorer med phytosteroler, vitamin E og A, de fineste vindruekerneolier og sheasmør. Udvikler en varig plejeeffekt og giver en mærkbar glat hud og en blændende teint.

Aktive virkestoffer: DERMATRIXTM- komplex, hyaluronsyre, udtræk af hvid te og ginkgo, vitamin C, E og A, vindruekerneolie og sheasmør.

Soothing Eye Care 

Det bløde, let fordelbare gel mousse minimerer mørke rander og hævelser og gør at huden synes glattere og lysere.

Aktive virkestoffer: Rapsolie, jojobaolie, bisabolol, arganolie, salt fra Det Døde Hav, sheasmør, lecithin og Liquirecin.

Anti-Aging Eye Care 

Intensiv anti-aging øjen pleje uden parfume til følsom hud. NEOVITA Anti-Aging Eye Care udglatter, fugter og forbygger hævelser, samt har en opstrammende effekt. DERMATRIXTM har med den særlige synergi effekt, en yderst positiv påvirkning af den sarte hud ved øje regionen. Den collagen nedbrydende og skadelige virkning fra frie radikaler er synlige tegn som bekæmpes ved brug af dette produkt.

Aktive virkestoffer: DERMATRIXTM, hyaluronsyre, Aloe Vera, jojobaolie, sheasmør.

Extra Moisturizing Mask

Masken giver den ekstra intensive ansigtspleje. Kombinationen af indholdsstoffer sørger for, at det under masken påførte intensiv-serum optimalt optages i huden. Et intensivt fugtkompleks i kombination med naturlig Aloe Vera forsegler fugten i huden intensivt.

Aktive virkestoffer: Naturlig fugtfaktorer, Liquirecin, jojobaolie, squalan, vindruekerneolie, arganolie og heilerde.

Balancing Effect Serum

Intensivt koncentrat med en særlig rig lægemiddel cocktail for intensiv pleje af huden. Den innovative, hurtigt absorberende hydro gel mousse tillader huden at få optimal gavn af ingredienserne. Vinder af BEAUTY FORUM Readers‘ Choice Award.

Aktive virkestoffer: Hyaluronsyre, Aloe Vera, lecithin,
mandelolie, arganolie, allantoin, Liquirecin, vitamin A
og sheasmør.

Couperose Lotion

24 timers intensiv pleje af rødmende hud, fri for duft-stoffer. Couperose Lotion beskytter og styrker kapillær væggene. Aloe Vera giver fugt og beroliger irriteret hud.

Aktive virkestoffer: Virkestofsystemet Anti-Couperose, Glycyrrhetinsyre, Aloe Vera, arganolie og provitamin B5.

Couperose Intensive Care

Couperose Intensive Care uden parfume er nærende
og intensivt fugtgivende 24-timers hudpleje målrettet
særligt sensitiv og tør hud, der har tendens til rødme.
Dette intensive plejeprodukt har en beskyttende og tonende effekt på de yderlige blodkar og en styrkende indvirkning på kapillær væggene.

Aktive virkestoffer: NEOVITA Anti-Couperose Ingredient System, A-vitamin, E-vitamin, Vindruekerneolie, squalane, avocadoolie, Natural Moisturizing Factors (NMF), sheasmør.

Couperose Serum

Couperose Serum uden parfume er en intensiv serum, der øjeblikkeligt hjælper hud med tendens til rødme. Couperose Serum har en god effekt på rosacea og couperose og er særligt velegnet til sensitiv hud. Den yderst virksomme sammensætning af ekstrakter fra hestekastanje, asiatisk centella, vedbend og boghvede har en beroligende og antiinflammatorisk virkning og har desuden en positiv og langvarig effekt på hudens kapillære system.

Aktive virkestoffer: NEOVITA Anti-Couperose Ingredient
System, arganolie og provitamin B5.

Neovita på Instragram

 

Vores

adresse

Moesgaard Cosmetics ApS
Krakesvej 114
8660 Skanderborg

 

Vores

Telefon

Telefon: 20 90 79 43

Copyright © Moesgaard Cosmetics ApS  |  Webdesign Unikco.dk