Serum og koncentrater

Den perfekte supplement af NEOVITA

Skin Treatment Systems leveres af den eksklusive intensive serum. Tilpasses den enkelte hudtype eller bruges som umiddelbare hjælpere til forskellige hudproblemer. Intensive Serum anvendes under den normale pleje. Giver huden hurtig hjælp med en ekstra pleje til at understøtte hudens egen genopbygning i stressede situationer. De intensive koncentrater er tilgængelige i NEOVITA mousse beholder og er derfor fri for konserverings- og tilsætningsstoffer. Alle koncentraterne er højtkoncentrerede og ekstremt økonomiske i brug. Det intensive koncentrat er komplet til den individuelle tilstand af huden. Efter afrensning og Aloe Cooling Spray, anvendes et par dråber af den koncentrerede Intensive Serum partielt og arbejdes forsigtigt ind i huden. Derefter bruges det regelmæssige dag/nat pleje produkt.

Serum HY
Højtdoseret hyaluronsyre hjælper huden med at opbygge fugtigheden i huden. Optimalt gennemfugtet hud er resultatet. Serum HY forebygger fine rynker i huden.

Aktive virkestoffer: Hyaluronsyre og provitamin B5.

Serum MR
Intensivt og effektivt koncentrat for at reducere mimik rynker (svarende til BOtolinum TOXin). Effekten falder efter ca. 24 timer.

Aktive virkestoffer: Hibiscus ekstrakt, provitamin B5, hvid te ekstrakt og ginkgo ekstrakt.

Serum NA
Synergien fra den meget righoldige virkestofolie kæmpenatlys og den unikke argan olie giver øjeblikkelig hjælp til skællende, irriteret og ru hud.

Aktive virkestoffer: Kæmpenatlysolie, arganolie, squalan.

Serum B5
Ideel til ru hud, skadet hud og ar. Provitamin B5 beroliger og binder fugt. Allantoin gør huden smidig, glat og blød. Indeholder ingen olier. Duft og farvefri.

Aktive virkestoffer: Provitamin B5 og allantoin

Serum AS
Sulfoskiferolie hører til de bedst dokumenterede virkestoffer fra naturen. Renser og beroligerer uren hud og egner sig godt til skæl og kløe i hovedbunden. Duft og farvefri.

Aktive virkestoffer: Lys sulfoskiferolie

Serum PR
Mindsker synligheden af store porer og giver huden en glat og mat teint. Duft og farvefri.

Aktive virkestoffer: Mousse Carrier System med høj virksomme pistacia.

 

Neovita på Instragram

 

Vores

adresse

Moesgaard Cosmetics ApS
Krakesvej 114
8660 Skanderborg

 

Vores

Telefon

Telefon: 20 90 79 43

Copyright © Moesgaard Cosmetics ApS  |  Webdesign Unikco.dk