Vitamin Effect

 

Vitamin Effect er et hudplejekoncept til alle med udmattet hud, der ønsker et energiboost, mere modstand og en revitaliseret udstråling til deres hud.

Vitamin Effect er et hudplejekoncept til alle, der konsekvent ønsker at forebygge og modvirke hudens aldring ved optimalt at tilføre vigtige vitaminer og mineraler til huden.

Vitamin Effect er et hudplejekoncept til alle, hvis hud er udsat for oxidativ stress og den dertil knyttede tidlige hudældning på grund af øget eksponering for lys.

Produkter:

Vitamin 24H Skin Care

er en 24-timers pleje til alle ukomplicerede hudtyper, der ønsker det ultimative ekstra vitaminkick. Det aktive ingredienssystem Vitamin Effect har en intensiv antioxidativ virkning, der giver en beskyttende skjoldfunktion mod miljø- og lysrelateret hudstress i løbet af dagen. Om natten understøtter og optimerer ingredienssystemet Vitamin Effect hudens egne reparationsmekanismer og fremmer cellegenereringen. Ved regelmæssig brug syner huden friskere og ser mere jævn ud. Det aktive ingredienssystem Perfect Moisture Balance+ og Natural Cell Vitality Complex giver i kombination med jojobaolie masser af fugt, balancerer hudens fugtniveau på lang sigt og udglatter mærkbart og synligt fine linjer og de første rynker.

Vitamin 24H Skin Care forkæler ukompliceret hud med et ultimativt energiboost, giver mærkbar fugt og en forfriskende vitaminkraft.

Vitamin Day Care

er en forfriskende og beskyttende dagpleje til normal, tør og meget tør hud. Det aktive ingredienssystem Vitamin Effect beskytter huden i løbet af dagen mod miljø- og lysrelateret hudstress. Ingredienssystemet styrker hudens eget forsvar effektivt og virker som en effektiv antioxidant mod overskydende frie radikaler. Kombinationen af soja-, avocado- og jojobaolie understøtter de revitaliserende effekter, udglatter fine linjer og de første rynker og nærer huden med fugt. Vitamin Day Care giver enhver normal til meget tør hud et helt særligt energiboost og en ungdommelig, vital glød.

Vitamin Night Care & Mask

er et behageligt revitaliserende natplejeprodukt og kan også bruges som en energigivende maske. Det aktive ingredienssystem Vitamin Effect suppleres med phytoseroler og en kombination af forkælende olier. Vitamin Night Care & Mask giver normal til meget tør hud ny energi og en friskere udstråling natten over.

Vitamin Eye Care

opfrisker ethvert udmattet og stresset øjenområde med en særlig let, men intensivt plejende creme-gel-tekstur, der giver et særligt vitaminkick. Det aktive ingredienssystem Vitamin Effect og phytosteroler giver enhver udmattet eller stresset hud ny energi og fremmer hudens egne forsvarsmekanismer og reparations-funktioner.

Kombinationen af ​​peptider og sojaolie udglatter mærkbart og synligt de første fine linjer og rynker og styrker den fine hudstruktur i øjenområdet på lang sigt.

Jojoba- og olivenolie bidrager med fugt og masser af essentielle fedtsyrer, som støtter hudens regenerering og gør huden mere smidig.

Vitamin Eye Care overrasker ethvert udmattet og stresset øjenområde med masser af fugt og giver et opkvikkende friskhedskick.

Vitamin Beauty Oil

er en nærende og styrkende hudplejeolie, der absorberes let i huden og giver et mærkbart og synligt energifyldt udseende uden at gøre huden skinnende.

Den luksuriøse kombination af udvalgte olier nærer alle hudtyper, stabiliserer den beskyttende lipidbarriere, lindrer irritation, virker anti-inflammatorisk, understøtter hudens egen regenereringsmekanisme og efterlader huden smidig.

Vitamin E understøtter bæredygtigt denne proces og fjerner frie radikaler på grund af dens antioxidative virkning.  Vitamin A stimulerer dannelsen af nye celler, forfiner hudens tekstur og beskytter dermed aktiv mod lys- og miljørelaterede belastninger på huden samt aldersrelaterede linjer og rynker. Vitamin Beauty Oil får enhver udmattet eller let stresset hud til at skinne med fornyet energi og styrke.

Vitamin Soother

er en intensiv fugt og revitaliserende C-vitamin spray. Kombinationen af vitamin C og Aloe Vera giver huden små mini-pauser med et friskt kick – uanset om det er hjemme, på farten, på arbejde, under sport eller til fester. Vitamin Soother har en beroligende og behageligt kølende effekt efter intens soleksponering om sommeren. Om vinteren reducerer Vitamin Soother udtørring af huden forårsaget af air-condition. Vitamin Soother genopliver enhver træt, udmattet og stresset hud med ny energi. 

Neovita på Instragram

 

Vores

adresse

Moesgaard Cosmetics ApS
Krakesvej 114
8660 Skanderborg

 

Vores

Telefon

Telefon: 20 90 79 43

Copyright © Moesgaard Cosmetics ApS  |  Webdesign Unikco.dk