XMen Skin Care

 

Med XMen Skin Care præsenterer NEOVITA en smart og frisk plejeserie til mænd, som dækker alle dine behov!

XMen Skin Care-produkterne er baseret på den filosofi, at de skal være lige så effektive som de er lette at gå til. Alle vores plejeprodukter til mænd er udviklet ifølge plejesystemet Salutogenic Beauty Concept, som kan kombineres frit med alle andre NEOVITA HerbaCeuticalsTM-produkter – alt efter behov.

Det aktive ingredienssystem i POWERBOOST X er tilpasset hudens særlige behov hos mænd. Alle ingredienser er af højeste kvalitet og sikrer en avanceret og effektiv serie af hudplejeprodukter. Med XMen Skin Care vil din hud fremstå vital, sund og velplejet. Huden beskyttes aktivt mod ”digital aldring” og for tidlige alderstegn, så den bliver mere modstandsdygtig over for tidens tand.

Derudover giver de sensuelle, sporty og elegante dufte en ekstra dimension til den daglige luksus, det er at pleje din egen hud.

Den tydelige nummerering af produkterne gør det til en fornøjelse at benytte dette effektive plejesystem – uanset om det er nyt for dig eller du er erfaren inden for hud- og ansigtspleje.

Produkter:

X0 Hair, Beard & Body Shower

…er en forfriskende og nærende allround shower-mousse og springbrættet til dit personlige plejesystem!

Dette bæredygtige produkt plejer din krop, dit hår og dit skæg – helt enkelt.

Den sporty og elegante duft matcher NEOVITA Men-ansigtsplejen perfekt og fremhæver dit sensuelle og maskuline udtryk.

Aktive hovedingredienser:

Hampeolie og edelweiss fremmer hudens egne genopbygningsmekanismer.

Det aktive ingredienssystem LIQUIRECIN i kombination med ekstrakt af ballonvin og panthenol har en afbalancerede og lindrende effekt.

Menthyllactat understøtter den forfriskende effekt af din X0 Hair, Beard & Body Shower.

Læs mere

Anvendelse:

Forkæl dig selv og hele din krop med dette afslappende og forfriskende shower-produkt!

Tag en tilpas mængde X0 Hair, Beard & Body Shower-mousse, og fordel det på den fugtige hud. Den fyldige mousse får hurtigt din hud til at slappe af og føle sig velplejet – på bæredygtig vis.

Slut badet af med at skylle dig med rigeligt vand.

Tip:
X0 Hair, Beard & Body Shower er også perfekt til at vaske dit hår.

Har du skæg? Du kan bruge X0 Hair, Beard & Body Shower til både vask og pleje.

X1 Clear & Refresh


… er en opløftende og rensende gelmousse til ansigtet og første trin i enhver velplejet mands
hudplejesystem.

Aktive hovedingredienser:
POWERBOOST X -systemets aktive ingredienser styrker din huds forsvar og giver den ny energi og masser af fugt.

I kombination med det aktive ingredienssystem LIQUIRECIN og panthenol vil selv den mest sensitive og stressede hud blive beroliget og modstandsdygtig.

 

 

Læs mere

Anvendelse:

Brug morgen og aften. Fugt dit ansigt med vand, og tag det, der svarer til en valnød, af X1 Clear & Refresh, og massér din hud med cirkelbevægelser. Skyl derefter X1 Clear & Refresh af med masser af lunkent vand.

X2 Calm & Tune


… er en multifunktionel og vitaliserende an
sigtstoner/aftershave-pleje og udgør 2. trin i hudplejesystemet til den velplejede mand.

Aktive hovedingredienser:
Her arbejder de aktive ingredienser i POWERBOOST X igen tæt sammen med det aktive LIQUIRECIN-ingredienssystem for at sikre en optimalt næret, afbalanceret og beroliget hud.

Læs mere

Anvendelse:

Som tonic:
Brug morgen og aften. Fugt en vatrondel med X2 Calm & Tune, og før den i skæggets vokseretning fra midten af ansigtet og ud mod ydersiden af ansigtet.

Som aftershave:
Efter barbering skal du tage en tilpas mængde X2 Calm & Tune og putte den direkte på huden med hænderne.

X3 Eye & Skin Booster


… er en innovativ 2-in-1-booster til intensiv 
pleje af øjenområdet og ansigtshuden.

X3 Eye & Skin Booster er 3. trin i hudplejesystemet til den velplejede mand.

Aktive hovedingredienser:
Det aktive ingredienssystem POWERBOOST X med ekstrakt af edelweiss, ribose og ballonvin i symbiose med B3-vitamin og hyaluronsyre booster hudens egne genopbygningsmekanismer, fremmer dannelsen af nye celler og styrker deres funktioner på bæredygtig vis.

 

Læs mere

Aktive hovedingredienser fortsat:
Det aktive ingredienssystem BlueLight Protect & Repair beskytter mod ”digital aldring” og støtter hudens reparation efter skader på grund af omfattende HEV-belysning (BlueLight = intensiv brug af computer, smartphone og tablet, LED-skærme, kunstigt lys…).

Symbiosen mellem de meget effektive peptider med rødalgeekstrakt og koffein aflaster øjenområdet og fremmer mikrocirkulationen. Poser og mørke rande under øjnene – ”Farvel!”


Anvendelse:
Brug morgen og aften.

Som øjenpleje:
Tag en mængde svarende til en peanut af X3 Eye & Skin Booster, og påfør den med din ringfinger omkring øjenområdet, idet du masserer den meget forsigtigt ind.

Som særligt effektivt produkt til hele ansigtet:
Tag en mængde svarende til en hasselnød af X3 Eye & Skin Booster, påfør den på renset og tonet ansigtshud, og massér den forsigtigt ind.

Afslut derefter dit personlige hudplejeritual med den anbefalede NEOVITA XMen Skin Care HerbaCeuticalsTM.

X4 24h Skin Power Gel


… er en meget effektiv gelmousse til enhver
hudtype, som foretrækker et opløftende, intensivt produkt, men stadig med en let og forfriskende tekstur. X4 24h Skin Power Gel er 4. trin i den velplejede mands hudplejesystem.

Aktive hovedingredienser:
Edelweiss genopbygger, ribose opfrisker og ballonvin lindrer. De kombinerede ekstrakter i det aktive ingredienssystem POWERBOOST X giver således optimal næring til cellerne og styrker din huds modstandsdygtighed.

Læs mere

Aktive hovedingredienser fortsat:
Ingredienssystemet BlueLight Protect & Repair bekæmper aktivt ”digital aldring”, mens B3-vitamin fungerer som ekstra booster for genopbygningen suppleret med stimulerende koffein.

Aloe Vera, Squalan og avocadoolie leverer de essentielle mineraler, sporstoffer og vitaminer, der altid er vigtige for dig som mand. Hyaluronsyre opfylder hudens egne fugtdepoter på bæredygtig vis.

Anvendelse:
Brug morgen og aften. Tag en kugle svarende til en mandel af X4 24h Skin Power Gel eller X4i 24h High Energy, og massér moussen forsigtigt ind i din rensede og tonede hud.


X4i 24h High Energy


… er en fyldig plejemousse med en innovativ formular af aktive ingredienser, som kan tilfreds
stille enhver mand, også den krævende. X4i 24h High Energy er 4. trin i hudplejesystemet til den velplejede mand.

Aktive hovedingredienser:
Det aktive ingredienssystem POWERBOOST X er skræddersyet i detaljer til at opfylde behovene hos mænd, der forventer lidt mere. I synergi med de aktive ingredienssystemer BlueLight Protect & Repair og PL StemCell Complex, B3-vitamin, hyaluronsyre og A-vitamin aktiverer det mærkbart og bæredygtigt din huds egne genopbygningsmekanismer.

Med X4i 24h High Energy er den krævende mand fuldt rustet mod alle negative miljøpåvirkninger.

 

Læs mere

Anvendelse:
Brug morgen og aften. Tag en kugle svarende til en mandel af X4 24h Skin Power Gel eller X4i 24h High Energy, og massér moussen forsigtigt ind i din rensede og tonede hud.

Neovita på Instragram

 

Vores

adresse

Moesgaard Cosmetics ApS
Krakesvej 114
8660 Skanderborg

 

Vores

Telefon

Telefon: 20 90 79 43

Copyright © Moesgaard Cosmetics ApS  |  Webdesign Unikco.dk