Dobbeltrens og frugtsyre lysner ar og ensarter huden

 

En kunde døjede med ar i området omkring hagen og munden efter acne vulgaris. Ar efter bumser forsvinder sjældent af sig selv, men efter seks uger med Neovita er arrene stort set udjævnede, og huden er mere ensartet.

Kundens rutine indebar dobbeltrens med De Make-Up og Purifying Mousse, Clarifying Tonic, efterfulgt AHA Facial Refiner og Young Skin til tør hud.

Først og fremmest sikrer dobbeltrens, at sved, støv, overskydende olier og makeup-rester fjernes. En grundig afrensning er grundlæggende i forebyggelsen af urenheder.

Produkterne Purifying Mousse og Clarifying Tonic er ideelle til uren hud, da Purifying Mousse blandt andet indeholder sukkerbaserede substanser, der fjerner urenheder dybt i porerne. Clarifying Tonic har en let desinficerende effekt og indeholder blandt andet røllike og lavendelblomst-ekstrakt, der normaliserer overskydende talg og accelerer helingsprocessen af vedvarende bumser – som tilfældet her.

AHA Facial Refiner er en frugtsyremousse, der reducerer urenheder i huden, fremmer hudfornyelsen og lysner pigmentpletter. Resultatet er blot efter seks uger, og huden er kun blevet forbedret yderligere siden da.


Resultat efter seks uger.
 

Læs mere om De Make-Up her

Læs mere om Purifying Mousse her

Læs mere om Clarifying Tonic her

Læs mere om Young Skin Dry her

 

Køb produkterne hos din nærmeste Neovita-forhandler her

Alle Neovitas produkter er fuldstændig fri for konservering og tilsætningsstoffer.