Neovitas resultat på stresset hud

Huden påvirkes af mange ydre faktorer – blandt andet kulde, men også hvilken creme du bruger.

På billedet ses en kunde med stresset hud som resultat af en creme med parfume og mineralolie.

Mineralolie lægger sig som et lag på huden, der i høje koncentrater kan stoppe talg-kanalerne og give hudirritation, allergi og bumser. Huden var desuden også påvirket af kulde, hvilket irriterede huden og gav eksem.

Allerede efter fem dage var der tydelige forbedringer med brug af Aloe Cleansing Foam, Aloe Cooling Spray og Couperose Lotion. Efter seks uger faldt huden til ro, og resultatet er en sund og ensartet hud, der er mindre stresset.

 


Resultat efter seks uger

Aloe Cleansing Foam er en usædvanlig mild renseskum, der efterlader huden exceptionel blød og giver en perfekt afrensning. Renseskummen indeholder blandt andet provitamin B5, der understøtter og fremskynder hudens regenerering, og så har den en antiinflammatorisk effekt på irriteret hud.

Aloe Cooling Spray er en booster, der beroliger huden. Den indeholder provitamin B5 og aloe vera, hvilket giver huden intensiv fugt, og gør huden klar til øvrige produkter.

Til sidst påførte kunden Couperose Lotion, der er ideel til parfumeintolerance, sensitiv og rødmende hud, og så styrker den hudens blodkar. Cremen bygger blandt andet på Neovitas anti-couperose ingredienssystem, der indeholder en kombination af blandt andet hestekastanjeekstrakt, musetorn, Gotu Kola, røde drueblade og boghvede. Systemets aktive ingredienser har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt samt en positiv påvirkning på blodkarrene.

Læs mere om Aloe Cleansing Foam her

Læs mere om Aloe Cooling Spray her

Læs mere om Couperose Lotion her

Køb produkterne hos din nærmeste Neovita-forhandler her

Alle Neovitas produkter er fuldstændig fri for konservering og tilsætningsstoffer.