Neovita-produkter viser synlige resultater mod perioral dermatitis

 

Serum SR, Couperose Serum og Couperose Lotion samt Soothing Aloe Tonic har vist synlige resultater på en kunde, der har lidt af perioral dermatitis. Efter tre-fire uger, besluttede hun at blive undersøgt hos en af vores forhandlere. Perioral dermatitis havde på det tidspunkt også spredt sig til øjenområdet på trods af, at knopperne normalt kun breder sig omkring munden.

”Det var smertefuldt, generende, og jeg var ked af det, fordi mennesker omkring mig kommenterede på det og spurgte, om jeg var syg,” forklarer kunden.

Vores Neovita-forhandler behandlede kunden, og efter blot to behandlinger med 14 dages mellemrum og brug af produkterne, var knopperne forsvundet.

Udover daglig brug af produkterne, blev kunden også behandlet med Neovitas NeoPeel algemaske, som giver huden optimal fugt og samtidig virker beroligende.

Serum SR er et SOS-produkt mod hudirritation, rødme og kløe. Serum SR består af aktive virkestoffer som Beta-glycyrrhetinsyre, Echium olie og ballon vine. Beta-glycyrrhetinsyre udvindes fra lakridsrod og er kendt for sin beroligende effekt på huden, pga den naturlige kortison effekt. Studier har også påvist, at produkter med dette virkestof, efterlader huden regenereret og genoplivet.

Couperose Serum har en god effekt på rosacea og er særligt velegnet til sensitiv hud. Produktet består af en yderst virksom sammensætning af ekstrakter fra hestekastanje, asiatisk centella, vedbend og boghvede, der beroliger og har en antiinflammatorisk virkning på huden.

Couperose Lotion består blandt andet af arganolie og aloe vera, der har en regenererende og beroligende virkning på huden, samt den naturlige kortison effekt.

Perioral dermatitis bliver oftest behandlet medicinsk og kræver ofte en længerevarende behandling. I dette tilfælde kunne Neovitas produkter med de aktive virkestoffer udbedre knopperne på meget kortere tid

Læs mere om Serum SR her
Læs mere om Couperose Serum og Lotion her
Læs mere om Soothing Aloe Tonic her

Køb produkterne hos din nærmeste Neovita-forhandler her

Alle Neovitas produkter er fuldstændig fri for konservering og tilsætningsstoffer.

Resultat efter 14 dage
Resultat efter 14 dage